Golden Hits Festival in De Doolhof Tegelen

Foto: Golden Hits.

Op zaterdag 25 mei maakt het openluchttheater De Doolhof zich op voor een nieuw festival met oude namen. Het nieuwe festival nodigt, zoals haar naam al doet vermoeden, alleen maar ‘golden hits’ van vroeger uit. Boney M, Esther & Anita (ex Dolly Dots), Fab Morvan (ex Milli Vanilli) en ABBA Fever zullen deze eerste editie het podium betreden.

De van oorsprong Duitse discogroep Boney M was bijzonder populair in de jaren zeventig en kennen we allemaal van nummers zoals ‘Daddy Cool’ en ‘Rivers of Babylon’. Nadat ze als Dolly Dots gestopt zijn en later een aantal reünie-optredens hebben gedaan, konden Esther & Anita zich er nog niet bij neerleggen. Samen maakten ze een doorstart die als shownaam ‘Just a little bit more’ heeft gekregen. Fab Morvan is één van de twee Milli Vanilli artiesten. Zij werden eind jaren 80 in een korte tijd immens populair en hun single ‘Girl I’m Gonna Miss You’ werd zelfs een nummer 1 hit in de Nederlandse top 40. ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’, geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen tijdens de show van ABBA Fever. In 2018 wonnen zij met hun show ook de prijs voor beste Tributeband van Nederland.

Het publiek van Golden Hits Festival krijgt de unieke kans om deze artiesten samen nog één keer live te aanschouwen op een sprookjesachtige locatie. Het openluchttheater De Doolhof heeft namelijk een prachtig decor en is grotendeels overdekt bij het podium.

De avond begint om 19:00 uur en eindigt om middernacht. De voorverkoop is inmiddels al begonnen. Informatie & links. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen