Indierockband Johan headliner van Zomerparkfeestzaterdag

Foto: Zomerparkfeest.

De organisatie van Zomerparkfeest Venlo heeft dinsdag veertig nieuwe namen bekendgemaakt. De Nederlandse indierockband Johan is de headliner voor de Zomerparkfeestzaterdag.

Zo zijn de Nederlandse countryband The Bluebirds, de Engelse jazzartiest Nubya Garcia en de Belgische elektronicaband Warhola aan de line-up toegevoegd, ook de Venlonaar Baer Traa speelt op het Zomerparkfeest. Hij bracht onlangs zijn debuutsingle Stone Cold Woman uit. Daarmee is het programma van het festival bijna compleet.

Johan – terug van weggeweest
De Nederlandse indieband Johan is de headliner op zaterdag. Zij zijn terug van weggeweest. In 2009 besloot de band uit elkaar te gaan, maar kwam vorig jaar met het heuglijke nieuws van een comeback met een nieuw album en tour door het land. Afgelopen weekend waren ze nog een hoogtepunt op Best Kept Secret.

Eerder maakte de organisatie van Zomerparkfeest al de komst bekend van onder meer Jett Rebel, Jeugd van Tegenwoordig, Jonna Fraser en Anbu.

Reacties

article
44537
Indierockband Johan headliner van Zomerparkfeestzaterdag
De organisatie van Zomerparkfeest Venlo heeft dinsdag veertig nieuwe namen bekendgemaakt. De Nederlandse indierockband Johan
https://venlo.nieuws.nl/cultuur/44537/indierockband-johan-headliner-zomerparkfeestzaterdag/
2018-06-12T20:25:36+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2017/08/20143110/zomerparkfeest.jpg
Cultuur, nieuws