Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles ouderenmiddag

Foto: Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles ouderenmiddag 2017.

Vastelaovesgezelsjap D’n Oeles is er voor alle leeftijdsgroepen. Op woensdagmiddag 31 januari 2018 vanaf 13.45 uur (zaal open 13.15 uur) organiseert D’n Oeles daarom in Cultureel Centrum De Haandert een zitting voor alle 55-plussers uit Tegelen en omstreken.

De organisatie heeft er wederom voor gezorgd dat er een mooi programma is samengesteld. Zo zullen de buuttereedners Conny Bruijnaers en Har Daniels en jeugdbuuttekampioen van het jaar 2017, Sem de Wilde, de bezoekers weer flink aan het lachen brengen in De Haandert. Voor de muzikale invulling zullen de duo’s Theo en Marij en Sandra en Marco zorgen. Daarnaast zullen dansgardes van Vastelaoves-gezelsjap D’n Oeles hun beste beentje voorzetten. Gelegenheidskapel Womigejoke zal als rode draad de muziek verzorgen.

Al met al voldoende ingrediënten voor een gezellige middag voor de jongere en oudere senioren van Tegelen. De entree bedraagt 4,50 Euro en dit is inclusief een kopje koffie met wat lekkers. Kaarten kan men aanschaffen bij Bakker Bart op de Kerkstraat​ ​in Tegelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen