“Bass in your Face” – Een Nieuw evenement in gemeente Venlo

Foto: “Bass in your Face”.

“Bass in your Face” – Een Nieuw evenement in Venlo voor liefhebbers van harde muziek stijlen. Bereid je voor op nieuw hardstyle en hardcore evenement in Tegelen: “Bass in your Face”. Op 6 april 2024 transformeert De Haandert in het epicentrum van hardere muziekstijlen, een primeur voor de regio Venlo.

“Bass in your Face” belooft een meeslepende ervaring te bieden met een indrukwekkende line-up van top DJ’s, met onderandere bekende namen als Pavo, The Viper, Potato, Dr. Rude en DJ Thera en meer. Met dit evenement zal de Haandert omgebouwd worden tot een spectaculaire tempel voor hardstyle en hardcore fans en een sfeer die de energie van de muziek perfect weerspiegelt.

De organisatie legt de nadruk op de bezoekerservaring. Zij streven ernaar om een onvergetelijk evenement te organiseren in onze eigen regio. Het snelle tempo van de ticketverkoop toont aan dat er een grote vraag is naar het evenement in de regio.

Om het evenement nog toegankelijker te maken, is er ook speciaal vervoer geregeld voor bezoekers uit omliggende gebieden zoals Horst, Sevenum, Baarlo, Maasbree, Panningen en Helden. Deze ‘party bussen’ bieden een voorproefje van het evenement met muziek en sfeer in de stijl van het evenement, dit om de bezoekers alvast vooraf in de juiste stemming te brengen.

Ook zet de organisatie in op lokale talenten, waarmee ze hun betrokkenheid bij de lokale muziekscene en het stimuleren van opkomende artiesten onderstrepen.

Tickets voor “Bass in your Face” zijn geprijsd op €26,-, wat een ervaring belooft die de harten van hardstyle en hardcore fans sneller zal doen kloppen. Bustickets zijn beschikbaar voor €16,-. De organisatie wil het evenement laten uitgroeien tot een terugkerend fenomeen op de regionale evenementenkalender.

Kortom, het zal een ongekende knallende avond en nacht worden, waar je als liefhebber van hardere stijlen bij moet zijn! Er zal in ieder geval flink uitgepakt worden voor hopelijk en groot succes!

Voor tickets en meer informatie, bezoek dutchdanceevents.nl
Promovideo: https://we.tl/t-nmvPuCvf6q

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen