Praktijk voor Fysiotherapie J.M.G. Munten & R.R. Knops

Adres:

Prins Mauritsstraat 8
Venlo , 5923 AZ
Tel. T: 077-3827130

Website:

http://www.fysiotherapievenlo-blerick.nl/

Uw lichaam weer gezond met fysiotherapie

U loopt gemakkelijk blessures op tijdens werk, tijdens het sporten, of zomaar, wanneer u net een verkeerde beweging maakt. Een dergelijke blessure kan veel pijn en ongemakken met zich meebrengen. Met de juiste behandeling van Praktijk voor Fysiotherapie Munten en Knops geniet u al snel van meer bewegingsvrijheid.

Praktijk voor Fysiotherapie Munten en Knops is een bekende fysiotherapiepraktijk in Venlo en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van uiteenlopende blessures.

Ons multidisciplinair team adviseert, behandelt en begeleidt u, met als doel het optimaal laten functioneren van uw lichaam. Als deskundigen van het dagelijks bewegen richten onze fysiotherapeuten zich op uw lichamelijk functioneren. Dit geldt voor thuis, op het werk, tijdens het sporten, of gedurende het uitoefenen van uw hobby. U leert hoe u door verantwoord te bewegen verdere problemen kunt voorkomen of beperken.

Voor sporters die een blessure hebben opgelopen hebben wij diverse doeltreffende behandelmethodes. Ook voor de behandelingen tijdens of na sportwedstrijden kunt u bij ons terecht.

Komt u maar niet van uw klachten af? Neem vandaag nog contact met ons op via 077-3827130. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen? Wij verzorgen ook behandelingen aan huis.