Wim Janssen lijsttrekker Groen Links Venlo

Foto:

GroenLinks Venlo heeft Wim Janssen tot lijsttrekker gekozen. Op de ledenvergadering van 10 juni jongstleden werd dit door de leden besloten. Wim Janssen zal de lijst aanvoeren waarmee GroenLinks Venlo de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 ingaat.

“Ik ben klaar voor de verkiezingsstrijd en ga me 100% inzetten voor een goed verkiezingsresultaat voor GroenLinks Venlo!”

Wim vervulde deze functie al eerder in 2018. Hij blikt terug: “De vorige keer was het voor mij nog allemaal nieuw en onbekend en eerlijk gezegd ook wel een beetje spannend. Inmiddels zijn we vier jaar verder. Ik heb veel geleerd en heb ik er ook plezier in. GroenLinks Venlo heeft als coalitiepartij veel bereikt. Het schrappen van de kabelbaan was niet moeilijk maar het op orde brengen van de gemeentelijke financiĆ«n vroeg soms lastige keuzes. Het laatste jaar konden we al weer flink in Venlo investeren maar er is ook nog veel te doen. De plannen voor een duurzamer Venlo zijn uitgestippeld maar nu moet Venlo wel doorpakken en gaan uitvoeren. Ook met betrekking tot armoede en laaggeletterdheid valt er in Venlo nog een wereld te winnen. Venlo groener, duurzamer en socialer maken, waarbij uiteraard aandacht blijft voor kunst en cultuur, daar ligt mijn motivatie.”

Wim Janssen is geboren en woonachtig in Arcen. Hij is 55 jaar en getrouwd met Mieke. Zij hebbben drie dochters. Wim is werkzaam als adviseur/ verkoper van zonnepanelen. De afgelopen vier jaar is hij actief geweest als fractievoorzitter GroenLinks Venlo. Verder staat op zijn cv een functie als bestuurslid bij GroenLinks Limburg en ook was hij enkele jaren geleden voorzitter van Dorpsraad Arcen.

Bron en foto: Groen Links.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen