112

Politie zoekt eigenaren van de auto’s waarover kabouter gelopen

Foto: © Dumper / Politie.

De politie zoekt de eigenaren van de auto’s waarover de ‘kabouter’ is heengelopen. De kabouter is al door de politie herkent. 

Op maandag 04 maart verscheen er op de site van Dumpert een filmpje van een persoon verkleed als kabouter. Helaas bracht deze persoon geen goud aan het einde van de regenboog maar vond deze persoon het leuk om over enkele voertuigen heen te wandelen.” Helaas voor deze persoon kijken wij ook op Dumpert en wisten enkele collega’s al snel wie dit was, aangezien ze hem eerder al hadden staande gehouden voor zijn gedrag in de binnenstad.” laat de politie weten.

Aangiftes nodig
De politie heeft tot heden geen aangifte ontvangen van de betrokken eigenaren. Deze aangiftes heeft de politie wel nodig om de dader te kunnen straffen.Zonder aangiftes blijft het vermoedelijk bij een kleine boete.

Eigenaren gezocht
De locatie betreft naar alle waarschijnlijkheid de Karel van Egmondstraat net voor de rotonde met de Laaghuissingel. Herkent jij je auto of weet u van wie deze zijn? Neem dan via 0900-8844 contact op met de politie en vermeld daarbij het mutatienummer 2019034311

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen