112

Oktober proces tegen verdachte vergismoord Venlo

Foto: Politie.nl

De 57-jarige Heldenaar John B. die opgepakt is vanwege verdenking van betrokkenheid bij de moord op Tanja Gurskaja uit Venlo, lijkt de hoofdrolspeler van de moord te zijn.

Op donderdagavond 25 oktober 2012 wordt omstreeks 21:30 uur in een woning aan de Lovendaalseweg de 39-jarige Tanja Gurskaja doodgeschoten. In April 2013 wordt John B. aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de moord. Zij zouden bij vergissing Tanja Gurskaja voor haar woning aan de Lovendaalseweg in Venlo hebben gedood. John B. Zat al eerder in de cel voor deze moordzaak. Het OM moest hem vrijlaten nadat een officier van justitie in de ogen van de rechtbank een scheve schaats had gereden.

Dennis W. (38) uit Tegelen heeft recent verklaard dat John B. uit Helden de opdracht heeft gegeven om Wilmo Rebel in zijn woonplaats Venlo te liquideren. Dat melden bronnen aan De Limburger.

Op 8 oktober, zes jaar nadat Tanja Gurskaja in Venlo werd doodgeschoten, begint het vierdaagse proces tegen Dennis W. en John B. De derde verdachte, de 41-jarige Let Janis V.  zit in zijn land in de cel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen