Innofair in Villa Flora Venlo

Foto: Limburg&co

Venlo – 26-08-2015 – De gratis toegankelijke InnoFair is een B2B-event, waaraan op 17 september in Villa Flora in Venlo maar liefst 50 exposanten deelnemen en waar een viertal inspirerende masterclasses plaatsvinden. De exposanten zijn allen slimme ondernemers, die hun innovatieve producten etaleren.

De InnoFair is een initiatief van Limburg&Co, een netwerk voor vindingrijke ondernemers. InnoFair is dan ook een B2B-event en een prima moment om kennis te maken met de Brightlands Greenport Venlo Campus, die de Provincie Limburg hier samen met de Universiteit Maastricht en de Regio Venlo ontwikkelt.

Opening Co-CreatieLab
Tijdens de InnoFair wordt ook het Co-CreatieLab geopend. Dit lab is bedoeld voor alle ondernemers en onderzoekers, die aan productontwikkeling en innovatie doen, maar ook voor praktijkonderwijs en voor educatieprojecten. Door de inrichting, uitstraling en ligging midden in de campus kan het Co-CreatieLab de functie vervullen van centrale ontmoetingsplek voor ondernemers, kennisinstellingen en consumentengroepen. U kunt getuige zijn van de opening om 10 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen