OLS-VLAG HANGT AAN HET STADHUIS VAN ROERMOND

Foto: OLS 2015

Op 12 mei reikte de voorzitter van de Stichting OLS 2015, Marc Breugelmans, de eerste OLS-vlag uit aan het College van B&W van Roermond.

Reeds lang werd de organisatie bestookt met de vraag waar de vlaggen bleven en nu zijn ze er. Vanwege alle steun die de organisatie mag ontvangen van de gemeente Roermond lag het voor de hand om het College van B&W de eerste vlag aan te bieden. Marc Breugelmans memoreerde dat daarmee ook een mijlpaal voor de Stichting OLS 2015 bereikt is, omdat vanaf nu de zichtbaarheid van het OLS in Roermond en zeker ook in Maasniel fors gaat toenemen. OLS wethouder Ferdinand Pleyte nam de vlag namens het College in ontvangst. En bracht de onverminderde steun van het College aan het OLS meteen tot uitdrukking door de vlag onmiddellijk aan de gevel van het stadhuis aan de markt op te hangen.

En ook de inwoners van Roermond, Maasniel en Leeuwen kunnen hun steun voor het OLS tonen door een vlag te kopen en op te hangen. Op korte termijn zal er in Maasniel een huis-aan-huis actie starten om de vlaggen te verkopen. Ook zijn de vlaggen te verkrijgen tijdens de inloopmiddagen in het OLS Hoes, Hoekstraat 1, Maasniel. De prijs is vanaf 10 Euro per vlag. Vanaf betekent in dit geval dat de prijs kostendekkend is. Maar de organisatie kan nog wel wat financiƫle steun gebruiken voor dit megaevenement. Als mensen die een vlag willen kopen ook nog financieel willen steunen, dan staat het vrij om een bedrag extra te geven. Als over enige tijd overal OLS-vlaggen hangen is dat weer een extra dimensie voor het motto van het OLS, Belaef um heel in Neel!

Bron: OLS 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen