Innovatieve organisatie voor jeugd/ ouders met “klik” gestart

Foto: © Bij ons, voor elkaar.

Het “Voor Elkaar Team” heeft haar deuren geopend voor kinderen, jongeren en ouders. Dit team staat klaar om te ondersteunen bij allerlei uitdagingen. Deze uitdagingen kunnen gaan over gedrag of onzekerheid bij opvoeding. Ook jongeren die angst, onzekerheid, overprikkeling of sociale druk ervaren kunnen terecht bij het “Voor Elkaar Team”. De ondersteuning, voor jeugdigen van 0-18 jaar en hun ouders, van het “Voor Elkaar Team” is kosteloos voor inwoners van de gemeente Venlo.

Het “Voor Elkaar Team” maakt onderdeel uit van de innovatieve organisatie “BIJ ONS” met gedreven ondersteuners. We werken onder andere vanuit Positieve Gezondheid en kijken samen met jou naar dat wat goed gaat en wie of wat je nodig hebt. Werken aan jouw veerkracht als ouder of jongere is wat jou verder helpt. Tijdens onze afspraken kijken we samen naar de mensen die jij om je heen hebt zoals familie en vrienden. Zij spelen een rol in jouw leven. Zo zullen we aan jongeren vragen wie een steunfiguur voor hen kan zijn. We kunnen dan met de jongere, zijn/ haar ouders en die steunfiguur werken aan oplossing voor de lange termijn.

Werken met een klik
Wij vinden het belangrijk dat er een klik is tussen jou, of jouw gezin, én onze ondersteuner. Uit onderzoek blijkt dat een klik van groot belang is voor succes in de
samenwerking en het resultaat. Uniek aan onze werkwijze is dat jij zélf de ondersteuner kiest die het best bij jou past. De ondersteuners stellen zich voor op onze website. Daar kun je direct een afspraak plannen op ons kantoor in Steyl of bij jou thuis op een moment dat het beste past.

Klik voor contact: Voor Elkaar! – WelkomBijOns
Werk je met ouders en jongeren en wil je meer weten over “Bij Ons Voor Elkaar” Klik
voor contact: Voor Elkaar! – Contact voor professionals

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen