Urban Dance Studio meervoudig Europees Kampioen!!

Foto: Urban Dance Studio.

Wederom grote overwinningen op het Europees Kampioenschap voor de Urban Dance Studio!!

Op 17, 18 en 19 mei vonden de European Championships Street Dance plaats in Kalkar.

De Urban Dance Studio heeft wederom Venlo op de kaart weten te zetten door maar liefst 5 Europees Kampioentitels binnen te slepen!

Duo partners Noa Mkaouar (12 jaar) en Jessey Tuithof (15 jaar) hebben voor het 3e jaar op een rij hun titel weten te behouden. Noa heeft als solist zijn titel als Europees Kampioen ook weten te behouden en is daarnaast ook nog 1ste geworden samen met zijn quad partners Caitlin en Cythia uit Brabant en Zuid-Holland.

Maar daar blijft het voor de familie Mkaouar niet bij, want het zusje van Noa is ook 2x kampioen geworden. Alyza Mkaouar (9 jaar) heeft samen met haar duo partner Kalani Kogeldans (9 jaar) en selectiegroep Majestic (u10 Open) een prachtige 1ste plaats mogen behalen. De 8 meiden van selectiegroep Majestic hebben zelfs de jury mee laten dansen!!

Moeder Aletta Mkaouar-Smit kan haar trots niet op. Als eigenaar van de Urban Dance Studio in Venlo is het haar grote droom om haar passie voor dans over te brengen op ieder die ze ontmoet, maar dat nu allebei haar kids meervoudig Europees Kampioen zijn is voor haar onwerkelijk en niet te bevatten.

Jessey Tuithof heeft een fantastische 4e plaats mogen behalen en duopartners Sadé Tuithof en Helin Bos werden 6e tijdens de finale van het Europees Kampioenschap.

Milou Kops eindigde bij de laatste 4 dansers tijdens de battle finale.

Ook selectiegroep Just Blaze (O18) heeft zich op zaterdag gekwalificeerd voor de finale, maar zij hebben helaas op zondag geen podiumplek mogen bemachtigen.

De Urban Dance Studio is immens trots op alle mooie resultaten en genieten samen met alle dansers, familie en docenten na van deze geweldige ervaring.

Mooie note:
Op zaterdag 29 juni zijn de dansvoorstellingen van de Urban Dance Studio in de grote zaal van de Maaspoort.

De avondvoorstelling was binnen 11 uur volledig uitverkocht! Er zijn nog een beperkt aantal kaartjes voor de middagvoorstelling beschikbaar. Alle wedstrijddansers en groepen van de Urban Dance Studio zullen tijdens deze voorstellingen ook hun beste beentje voor zetten!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen