Samen met je kinderen leven vanuit passie? Gratis kennismakingsworkshop: Veerkrachtige ouders.

Foto: © Jose Leenders.

Behoefte aan veerkracht? Samen met je kinderen leven vanuit passie? Geef je dan op voor de vrijblijvende en gratis kennismakingsworkshop voor de training: Veerkrachtige ouders.

Woensdag 1 februari 2023 van 10.00 tot 11.30 uur: een vrijblijvende en gratis kennismakingsworkshop voor de training: Veerkrachtige ouders. Ouders staan voor veel uitdagingen als het gaat om het opvoeden van kinderen in een onrustige en complexe wereld. Hoe blijf je als ouder meebewegen zonder jezelf te verliezen?

In de training “Veerkrachtige ouders” ga je samen met andere ouders aan de slag met het versterken van jouw identiteit als ouder en partner. We bieden je inzichten en praktische tools om jouw antwoorden te vinden op vragen die het ouderschap met zich meebrengt. Naast 2 individuele gesprekken doorloop je in 8 bijeenkomsten het PASSIE-protocol: van stress naar passie in 6 stappen. Een beproefde methode om weer vanuit je eigen (veer) kracht te leven.

Ben jij nieuwsgierig wat we in deze training gaan doen, meld je dan aan voor de vrijblijvende gratis kennismakingsworkshop op 1 februari! Aanmelden en meer info via [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen