| BLACK FLAAI DAY | Koopjeskelder Helemaal JIJ – JIJ korting en de voedselbank de opbrengst!

Foto: © Helemaal JIJ.

| BLACK FLAAI DAY | Komende donderdag 24-  en  vrijdag 25 november is het zover en krijg je echte korting bij Helemaal JIJ: alle kleding in de daarvoor speciaal ingerichte ‘koopjeskelder’ met 50% korting en gaat 100% van de opbrengst hiervan naar de Voedselbank Venlo.

Om als lokale ondernemer met een knipoog mee te gaan in het grote verkoopgeweld doet Helemaal JIJ dit jaar óók mee aan de Black Flaaiday, welke als ludieke actie enkele jaren geleden begon bij banketbakkerij Lamers. Belangeloos hebben ze bij Helemaal JIJ de afgelopen dagen hard gewerkt aan een gezellige koopjessfeer in de kelder van hun winkel.

De kledingwinkel biedt op deze dag, in de koopjeskelder, heel veel mooie kleding aan met 50% korting, de overige 50% is 100% voor de Voedselbank van Venlo.

De koopjeskelder van Helemaal JIJ is op donderdag- en vrijdag geopend van 10.30 tot 17.00 uur.

En er is nog meer voordeel te behalen. Neem jouw mooiste winterkleding gelijk mee. Zij verkopen het voor je en jij verdient 40% van de opbrengst. Veel beter dan op de plank te laten liggen toch? Op hun website www.helemaaljij.com leggen ze uit hoe het werkt.

Reacties

Cookieinstellingen