Verwondering in Venlo: Symposium op 26 januari 2023

Foto: © Persfoto.

Verwonder jij je nog wel eens over wat er om je heen gebeurt of leef jij eigenlijk te veel in de waan van de dag? Hét Event brengt daar vanaf 26 januari 2023 verandering in bij Brightlands Campus Greenport Venlo. Een inspirerend en rondreizend evenement voor ondernemende mensen die zichzelf willen ontplooien en de business waarin ze werkzaam zijn een nieuwe boost willen geven. Zes verschillende sprekers verwonderen en inspireren de bezoekers door vanuit een andere invalshoek naar herkenbare onderwerpen te kijken.

Hierdoor wekt Hét Event energie op en zorgt het voor beweging. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.hetevent.nl.

Eén middag, zes sprekers en meer…
Hét Event zet bezoekers centraal, maar ook de manier waarop bezoekers zichzelf zien in relatie tot nieuwverworven inzichten. Tijdens Hét Event laten zes ‘gewone sprekers’ bezoekers anders luisteren, zien, denken en doen door te verwonderen met hun buitengewone verhaal. De onderwerpen zijn zo breed opgezet, dat er altijd een boeiend onderwerp voor jou als bezoeker bij zit. Natuurlijk is er ook gedacht aan een drankje, inspirerende hapjes, een muzikale noot en een goodiebag vol nieuwe ideeën.

Door verwondering ontstaat inspiratie
De nieuwverworven inzichten van deze middag maken nieuwsgierig naar meer, waardoor bezoekers verbreden, veranderen, onbevangen worden en meer vragen gaan stellen. Dat zou zomaar eens kunnen leiden tot een andere manier van ondernemen. Bijvoorbeeld door anderen te verblijden met jouw inspirerende reis. En wie weet leidt het zelfs tot een nieuw verhaal, waarmee jij anderen weer kan verwonderen!

Ontdek meer over het programma en bestel tickets via: www.hetevent.nl.

Reacties

Cookieinstellingen