Culinaire avond met betekenis bij hotel-restaurant Valuas in Venlo

Eric Swaghoven en Kelly Ter Horst door Rob Weijers Fotografie.
Eric Swaghoven en Kelly Ter Horst door Rob Weijers Fotografie.
Foto:

Op maandag 28 november a.s. organiseert Make-A-Wish Nederland een exclusief diner bij hotel-restaurant Valuas in Venlo waarvan de opbrengst naar wensvervullingen van ernstig zieke kinderen gaat. Valuas Chef-kok Eric Swaghoven kookt samen met Kelly Ter Horst (schrijver van het boek De Smaak van het Leven) een bijzonder viergangenmenu en wenskinderen delen hun ervaringen.  

Unieke beleving
Vanaf 18.00 uur worden de gasten op bijzondere wijze ontvangen. Zij gaan vervolgens genieten van verrukkelijke gerechten uit het boek De smaak van het leven, waar de chef-kok een culinaire twist aan geeft. Maar er is ook muziek en er zijn bijzondere verhalen van Make-A-Wish. Zo had wenskind Roos als allerliefste wens om een lied op te nemen in een professionele studio. Dit lied brengt ze op deze avond ten gehore. Ook zal wenskind Milkiyas zijn aangrijpende verhaal vertellen en deelt de vader van een ander wenskind zijn ervaring met Make-A-Wish. Gedurende de avond zullen de vrijwilligers van Make-A-Wish uit Limburg de gasten bedienen. Tijdens en na afloop van het diner vindt er een veiling plaats van exclusieve items.

Kelly: “Ik ken Eric al 30 jaar. Herinneringen uit het verleden komen nu samen in de keuken bij Valuas en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Maar dit keer volledig in teken van Make-A-Wish. Tijdens deze avond staat aandacht voor elkaar centraal. Ik hoop met deze unieke samenwerking een bijdrage te kunnen leveren aan het verzachten van een heel klein stukje pijn van zoveel ernstig zieke kinderen die dit zo hard nodig hebben.”

Dus wilt u een culinaire en gedenkwaardige avond beleven en ook nog eens het mooie werk van Make-A-Wish steunen, kom dan op 28 november naar het Make-A-Wish benefietdiner. Reserveren kan via www.benefietdinermaw.nl.

Reacties

Cookieinstellingen