Geslaagde netwerklunch: “Hoe voer je een startgesprek?”

Foto: © José Leenders.

Wat fijn dat er 12 oktober zoveel mensen getuige waren van en invloed hadden op de belevenissen van de acteurs Martijn (Werkgever) en Sofie (werkneemster) tijdens hun gesprek over stress bij Sofie.

We hebben gezien dat het erg helpt als de patronen herkend worden die opgebouwd zijn. De vraag “Wie zou je zijn, wat zou je doen als dat patroon niet zou bestaan?”, zorgde pas echt voor creativiteit in denken in oplossingen en voor meer ontspanning. Zowel voor werkgever als werknemer.

De deelnemers hebben kennis gemaakt met ons “PASSIE-protocol” en met ons team.

Én we hebben onze PASSIE-protocol app kort gepresenteerd die vanaf 1 november in de lucht gaat.
Het is een hulpmiddel op weg naar meer inzicht in de door jou opgebouwde patronen. Ook al ken je die wellicht al, deze app dwingt je daar structureel mee aan de slag te gaan en te kiezen voor wat écht bij je past. De app, altijd in combinatie met persoonlijke gesprekken, faciliteert een persoonlijke reis die zeker bijdraagt aan het herkennen van patronen, ook bij mensen om je heen en het op een andere manier benaderen van hun stress.

We zijn trots op ieders actieve deelname, de acteurs en ons team!

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze of onze app en wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via [email protected]!
 

Reacties

Cookieinstellingen