[Zakelijk] Sprinter Venlo opent haar deuren!

Foto: © Sprinter Venlo.

De nieuwe Sprinter winkel in Venlo, te vinden op Lomstraat 17, heeft afgelopen vrijdag om 12:00 haar deuren voor de inwoners van Venlo en omstreken geopend. Deze Sprinter winkel voegt zich bij twee andere Sprinter winkels die eerder dit jaar zijn geopend in Nederland. De Sprinter winkel in Venlo zal met haar Spaanse heritage een nieuwe winkelervaring gaan bieden aan het winkelend publiek in deze gemeente.

Sprinter is een van oorsprong Spaanse sportretailer, opgericht in Elche – Spanje. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alicante – Spanje. Sinds 1995 is Sprinter actief in de sportretail met haar eerste winkel in Valencia. Inmiddels zijn er al meer dan 200 Sprinter winkels te vinden in diverse landen zoals Spanje, Portugal en sinds kort breidt dit aantal zich uit met winkels in Nederland en webshops in Italië en Frankrijk.

Bij Sprinter Venlo zal je sport- en vrijetijdsmode gaan vinden, samen met accessoires en materialen voor het beoefenen van vele sporten zoals: hardlopen, fitness, voetbal en wandelen. Ook als je op zoek bent naar de juiste kleding en accessoires voor wintersport, wielrennen, tennis, hockey, padel en vele andere sporten kan je binnenkort bij Sprinter Venlo terecht. Deze store heeft een breed assortiment aan producten van toonaangevende sportmerken, zoals Nike, Adidas, PUMA, The North Face, FILA en Asics. Kortom: een solide aanbod in sportmode, met toonaangevende merken en een portfolio van eigen merken op het gebied van sport en lifestyle.

In de toekomst verwacht Sprinter nog vele andere winkels te openen in Nederland, waarbij Sprinter niet alleen zal dienen als een facilitator in sport- en vrijetijdsmode, accessoires en materialen, maar ook als een ontmoetingsplek voor sportfanaten van ieder niveau.

Met de opening van de nieuwe Sprinter store in Venlo hopen wij bij te kunnen dragen aan het doel om Venlo de sportiefste gemeente van Nederland in 2025 te maken. We hopen je snel te zijn, op Lomstraat 17, bij Sprinter Venlo!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen