GaragePark opent park in Venlo: Tweede park in Limburg beschikt over 116 boxen

Foto: © Persfoto.

Venlo, 20 september 2022 – Morgen lanceert GaragePark officieel hun park op bedrijventerrein Ubroek aan de Sondert in Venlo. Op het park bouwde de marktleider het afgelopen jaar in totaal 116 boxen van verschillende formaten verdeeld over twee verdiepingen. Dit is het tweede GaragePark in Limburg waar ondernemers en zzp’ers vanuit een multifunctionele garagebox kunnen werken.

GaragePark viert de opening met een open dag voor geïnteresseerden en een warm onthaal voor kopers en huurders. “We zijn ontzettend blij en trots dat we morgen het tweede park in Limburg en daarmee ook het 43e park in Nederland openen”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “In Venlo heerst al sinds oudsher een echte ondernemersgeest, mede dankzij de gunstige ligging. Zo is de stad via de Maas ook goed ter water bereikbaar en ligt het Duitse Ruhrgebied om de hoek. We merken dat ondernemers uit de wijde omgeving nog meer behoefte hebben aan betaalbare bedrijfsruimtes, daaraan verwachten we met dit park te voldoen.”

Faciliteiten
Voor het eerst beschikt GaragePark over parkeergelegenheid op het park. Venema: “We hebben twintig parkeerplaatsen gerealiseerd en die voorzien van een antiparkeerbeugel en nummering. Ze bevinden zich binnen de BORG-2 gecertificeerde beveiligde omheining waardoor er 24 uur per dag live camerabewaking is. Verder hebben we voor huurders met boxen op de eerste verdieping een grote goederenlift gefaciliteerd. Met deze en andere voorzieningen bieden we een complete ruimte aan lokale ondernemers en zzp’ers. Zo willen we bijdragen aan het succes van hun bedrijf.” Het park ligt ten noordwesten van het centrum, dicht bij de A67 richting Eindhoven. Ook de A73 richting Maastricht en Nijmegen ligt dichtbij. “Dit maakt de locatie zeer geschikt voor ondernemers vanuit verschillende regio’s”, aldus Venema.
Kavels
De vraag naar betaalbare opslag- en werkruimte is groot tegenover een schaarste aan bouwruimte. Venema: “Met het nieuwe park is één van vele projecten afgerond. We willen echter blijven groeien en zijn daarom constant op zoek naar kavels en onbenutte panden op bedrijventerreinen. We staan altijd open voor gesprekken met grondeigenaren en kunnen als het om bouwgrond gaat snel schakelen om tot goede transacties te komen, we hebben immers ruim vijftien jaar ervaring in het ontwikkelen van opslag- en werkruimten.”
Over GaragePark
GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4.000 garageboxen verspreid over 43 parken in Nederland. Daarvan zijn inmiddels 36 parken opgeleverd en 7 in aanbouw. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen