Anytime Fitness doet mee aan #Beactiveday en opent haar deuren voor groot Venlo

Foto: © Persfoto.

21 September staat in het teken van #BEACTIVEDAY. #BEACTIVEDAY is onderdeel van de Europese Sportweek en heeft als doel te laten zien en ervaren dat bewegen niet alleen gezond maar ook erg leuk is. De Europese campagne wordt vormgegeven met duizenden gratis evenementen en activiteiten die plaatsvinden in verschillende landen in heel Europa.

In Nederland doen heel veel fitnessclubs en studio’s mee door onder andere op woensdag 21 september massaal hun deuren te openen en workshops, trainingen en gratis inloop te organiseren. Anytime fitness Venlo-Blerick aan de Antoniuslaan 272a, is een van deze fitnessclubs. A.s. woensdag open wij onze deuren en kun je geheel vrijblijvend de club bezoeken, een volwaardige 0-meting laten uitvoeren en sportadvies op maat krijgen.

Anytime Fitness is meer dan een fitnessclub. Sporten bij Anytime Fitness is gezellig en je voelt je er snel thuis. Onze trainers gaan nèt even wat verder en dat zul je merken. We leren je graag kennen zodat we je goed kunnen begeleiden. Al onze clubs zijn 24/7 toegankelijk met je paarse key open je de deuren van alle ruim 5.000
clubs wereldwijd. Wij nodigen je graag uit om een kijkje bij ons te komen nemen en de eerste stap te zetten naar een gezonde toekomst!

De deuren van Anytime Fitness zijn a.s. woensdag voor iedereen vanaf 16 jaar geopend van 09:00 tot 14:00 en van 18:00 tot 21:00u.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen