[Zakelijk] Nieuw warehouse in Belfeld; nieuwe banen in Belfeld

Foto: © Persfoto.

De vraag naar opslag werd steeds groter daarom heeft BF Global ervoor gekozen om dit warehouse samen met Next Level uit Eindhoven te ontwikkelen en Belfeld was de ideale locatie hiervoor.  Op zaterdag 10 september heeft BF Global dit nieuwe warehouse in Belfeld geopend. De totale oppervlakte van dit moderne warehouse is maar liefst 38.000 M2. Er wordt voorraad gehouden voor verschillende grote (retail)merken, vanuit deze locatie worden diverse winkelketens in heel Europa bevoorraadt. Er werken nu ruim 60 mensen op deze locatie, maar dit jaar wil men doorgroeien naar meer dan 100 medewerkers. Deze medewerkers wil men het liefst in de directe omgeving van Belfeld werven. 

‘Wij zijn erg blij met ons nieuwe pand,  het is een behoorlijke stap voorwaarts voor onze organisatie.’ Roy Hanraets, Director Warehouse Operations BF Global Warehouse

Het pand op industrieterrein Trade Port Zuid staat op de plek waar natuursteenhandel Eck Stone gevestigd was. Het is voorzien van de laatste technologie op gebied van logistiekmanagement, een zogenaamde sorter die 18.000 pakketjes verwerkt in één uur, is sinds kort in gebruik. Het pand heeft diverse voorzieningen die het werken in dit Warehouse prettig maken, zoals een kantine, douches en ruime kleedkamers. Ook de chauffeurs die hun lading komen laden of lossen krijgen de mogelijkheid om wat te eten en zich op te frissen. 

Ook staan er rond het pand een aantal zogenaamde bijenhotels, dit om de bijenstand in Belfeld een duwtje in de goede richting te geven. Kortom dit pand en de medewerkers zijn klaar voor de toekomst. Een toekomst in Belfeld.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen