Problemen van uw werknemers kunnen uw bedrijf drastisch beïnvloeden!

Foto: © Pixabay.

Problemen van uw werknemers kunnen uw bedrijf drastisch beïnvloeden!

Een aantal feiten op een rij

 • Werkstress is beroepsziekte nummer 1
  – Eén op de drie mensen verzuimt weleens vanwege werk gerelateerde psychische klachten.
  – Een zieke werknemer kost uw bedrijf gemiddeld € 250,- tot € 400,- per dag.
 • Werknemers met schulden
  – 12% van de werknemers heeft financiële problemen en 62% van de werkgevers heeft hier last van. Een werknemer met schulden kost u ongeveer € 13.000 per jaar.
 • Werkende ouders met financiële problemen hebben tot gevolg dat 126.000 kinderen in Nederland in armoede opgroeien en sociaal uitgesloten worden. Zij kunnen niet deelnemen aan sport- of cultuuractiviteiten of beschikken niet over een computer of fiets.
 • Werknemers met chronische aandoeningen
  – Ongeveer 5,3 miljoen mensen in Nederland krijgen hiermee te maken. Hierbij denken we aan reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, COPD, astma, ME, MS, hartklachten. Omdat deze aandoeningen impact hebben op alle levensgebieden is aandacht voor alle facetten van “positieve gezondheid” nodig om toch te blijven functioneren.

Dan hebben we nog niet gesproken over het effect van stress en verzuim op de werkvloer! Aandacht voor een effectieve aanpak van deze problematiek helpt zowel werkgevers als werknemers. We helpen u graag op onze eigenzinnige manier op basis van het PASSIE-protocol, toekomst- en oplossingsgericht.

Meer weten over ons en onze werkwijze? Meld u dan nu aan voor onze gratis netwerklunch op 12 oktober 2022 via [email protected] Vol = Vol Bezoek ook onze websites: www.joselenders.nl en www.vanwerkstressnaarpassie.nl of
neem direct contact met ons op: 077 3510989 / 06 26092427. Welkom!

Reacties

Cookieinstellingen