Foodhall & Brouwerij MOUT opent haar deuren

Foto: © Mout

2 jaar geleden begon het avontuur voor initiatiefnemers George Kroon, Teus Kroon & Jerry de Vries. Na een uitgebreide verbouwing is het dan eindelijk zover. het prachtige pand, het voormalige Van Bommel Van Dam museum is geheel gerenoveerd, verbouwd en getransformeerd tot Foodhall & Brouwerij MOUT.

Vanaf 19 mei is MOUT helemaal klaar om gasten te ontvangen. Een prachtige plek waar genoten kan worden van 8 wereldse keukens, een uitgebreide drankenkaart en lokale bieren van Brouwerij De Klep. “We zijn hartstikke trots dat we eindelijk open kunnen” zo vertelt George Kroon. “Het was nog even spannend aan het einde van de rit vanwege allerlei perikelen maar alle partijen hebben kei hard gewerkt om het op tijd af te krijgen.”

FOODHALL
In de foodhall zijn er 8 verschillende keukens die je voorzien van het lekkerste streetfood; van Italië tot Japan en van New York tot Vietnam. Samen zorgen de gepassioneerde koks voor meer dan 200 gerechtjes en is er écht voor iedereen iets te vinden. Zo hebben we Beej Wim, met een Vietnamese en een sushi/pokébowl keuken. Caliënte, voor alle heerlijke gerechten uit ZuidAmerika. Think Burger voor je typische Amerikaanse streetfood. Fabrizio’s, pasta & pizza’s gemaakt door échte Italiaanse chefs. Fish & Fries, van kaviaar tot zoete aardappelfriet. En niet te vergeten Barfood. Alle keukens zijn open van 11:30 – 22:00, maar Barfood got your back, deze zal namelijk klaar staan voor je met het ontbijt voor 11:30 of late night snacks na 22:00.

BROUWERIJ DE KLEP
Brouwerij De Klep begint deze zomer met het brouwen van haar bieren in MOUT! En dat worden er zo’n 15! Echt Venlo’s bier. Bij een spiksplinternieuwe brouwinstallatie hoort natuurlijk ook een beetje oefenen. Dus het zal nog een aantal maanden duren voordat de bieren door Louis’ kwaliteitstest komen maar… tot die tijd kun je ook al lekker genieten. Want Louis heeft al voor een mega voorraad gezorgd om de maanden door te komen totdat er bier uit de brouwerij in MOUT stroomt.

Voor iedereen
Bij MOUT kun je je thuis voelen. Een klein stukje paradijs in Venlo met een terras aansluitend aan het Julianapark. In de winter kun je de sneeuwvlokken zien vallen op de kas en zal de open haard je warm houden. Echt alles is mogelijk; een date, een borrel met collega’s, taart met oma, een snelle hap, een pilsje op het terras, uren tafelen of flexwerken. Ook aan de bierliefhebber is gedacht. Schuif aan een van de taptafels in de brouwerij en tap je eigen bieren. Plof op de bank, pak een plek aan een grote tafel met familie of vrienden of kies een van de intiemere plekjes in de kas.

Meer informatie vind je op www.moutvenlo.nl

Reacties

Cookieinstellingen