Bijzonder event bij restaurant Valuas met zangeres Do

Foto: © Kelly ter Horst.

Wil jij je moeder, bonusmoeder, schoonmoeder, oma, dochter, zus(sen) of vriendin(nen) verrassen met een uniek (Moederdag) cadeau? Verwen hen en jezelf met een muzikale en culinaire beleving in een luxe en mooie ambiance.

Op dinsdag 24 mei organiseert Kelly te Horst in samenwerking met Michelinster restaurant Valuas in Venlo ter gelegenheid van Moederdag een unieke High Tea “de smaak van Moederdag. Het wordt een heerlijke middag bij Michelinster restaurant Valuas in Venlo.

Wat kun je verwachten
Na een feestelijk ontvangst met een glas mousserende wijn gaan jullie aan tafel. Vervolgens worden o.a. een soepje, heerlijke hapjes, hartige smakelijke verrassingen, diverse zoetigheden aan taartjes en friandises en koffie en thee geserveerd. Tijdens het diner luisteren jullie naar een intiem privéconcert van zangeres Do en een mooi verhaal van Kelly ter Horst, de maker van het boek De smaak van het leven.

Per twee personen ontvangen jullie een exemplaar van het boek De smaak van het leven, waarin je ter plekke een mooie persoonlijk boodschap kunt schrijven voor diegene die jij hebt verrast. Deze hele middag, die in het teken staat van verbinding en aandacht voor elkaar, zul je nooit meer vergeten.

Over Kelly ter Horst
Als kind had Kelly een grote droom, zingen voor volle zalen. Die droom werd al vroeg in haar  leven werkelijkheid. ‘Ik heb gezongen met vrijwel alle artiesten van Nederland, bij het programma ‘De beste Zangers’ en nog veel meer totdat mijn stem ermee ophield. Later is er in mijn leven een tweede droom bij gekomen het publiceren van haar eigen boek. Turning point was mijn deelname aan het programma ‘Het mooiste meisje van de klas.’

Haar droom was om een boek te maken dat mensen verbindt en herinneringen aan geuren, smaken en gerechten van vroeger nooit verloren te laten gaan. Een boek dat over 30 jaar nog steeds bij duizenden mensen in de keuken te vinden is, volgeschreven en beplakt met eigen favoriete gerechten, verhalen en foto’s. Rommelig, beschadigd, een beetje viezig. Een boek waar generaties lang mee gewerkt is zodat het jouw unieke (familie) document voor het leven wordt. Die droom is vorig jaar uitgekomen. ‘Inmiddels wordt de derde druk van ‘De smaak van het leven’ verkocht en daar ben ik heel trots op.’

Meer informatie
Dinsdag 24 mei – Michelinster restaurant Valuas
Adres: St Urbanusweg 11, 5914 CA Venlo – www.valuas-hr.nl
Parkeren: gratis op eigen parkeerterrein, laadpaal aanwezig
Tijd 14:00 uur tot 16:30 uur
Artiest: Zangeres Do met muzikale begeleiding
Kosten € 85 per persoon – Tickets bestel je hier! 

Inbegrepen: glas mousserende wijn bij ontvangst, koffie, thee, hapjes, smakelijke verrassingen, privéconcert van Do, verhaal van Kelly en per 2 personen een exemplaar van het boek De smaak van het leven en iedereen ontvangt een goodiebag met een waarde van maar liefst 45 euro. Kortom: een middag die jullie niet gaan vergeten!

 

Reacties

Cookieinstellingen