Scogo Mobiliteit Venlo-Blerick bestaat 10 jaar!

Foto: © Scogo.

Scogo Mobiliteit Venlo-Blerick bestaat 10 jaar en om dit te vieren geeft Scogo nu 10% KORTING op nieuwe vaste scootmobielen. Het assortiment scootmobielen bestaat uit vaste scootmobielen en vouwscootmobielen, voor binnen en buiten. Alle vaste scootmobielen met een groot bereik en snelheid zijn uit voorraad leverbaar. Kortom er is altijd wel een geschikte scootmobiel voor u te vinden.

Scogo levert kwalitatief hoogwaardige scootmobielen die aan de strengste Europese eisen voldoen. (CE / ISO). Ook kunt u kiezen uit verschillende scootmobiel accessoires. Komt u in aanmerking voor een PGB scootmobiel via uw gemeente? Dan kan Scogo u verder helpen, bezoek de showroom voor uitgebreide uitleg.

Scogo heeft een eigen werkplaats waar wij zelf reparaties uitvoeren, ook voor niet bij Scogo gekochte scootmobielen kunt u er terecht. Tevens levert Scogo top accu’s voor alle elektrisch aangedreven voertuigen van het merk MKBattery.

Nu in onze showroom …Een elektrische rolstoel van e-Ability neemt u mee!
Met de elektrische rolstoelen van e-Ability kunt u weer zelfstandig op pad. De elektrische rolstoelen van e-Ability zijn licht van gewicht, gemakkelijk in gebruik en met een eenvoudige beweging op te vouwen. Dit zorgt ervoor dat u weer zelfstandig naar de supermarkt kunt, op pad kunt gaan met vrienden of familie en weer een mooie reis kunt maken. Onze elektrische rolstoelen zorgen ervoor dat u weer volledig onafhankelijk bent. Op deze manier neemt een e-Ability rolstoel u mee!

Op Zoek naar een Lichtgewicht Rollator?
Hulp nodig bij het kiezen, Scogo heeft een groot assortiment licht gewicht rollators in de showroom. Wij staan graag voor u klaar met een goed advies.

Scogo mobiliteit is gevestigd aan de Mezenkampstraat 8A. 5922VG, (Blerick) Venlo. Tel: 088 2012222, www.scogo.nl
Openingstijden: Maandag t/m Vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur

Reacties

Cookieinstellingen