Van Lier Schoenen lanceert online schoenenwinkel MisterMadame

Foto: Van Lier Schoenen - persbericht.

Van Lier Schoenen uit Belfeld heeft, samen met vier andere schoenenwinkels, de online schoenenwinkel MisterMadame gelanceerd. MisterMadame is een samenwerkingsverband tussen vijf gerenommeerde schoenenwinkels. In deze nieuwe webshop wordt het vakmanschap, de historie én de specialisaties van alle winkels samengebracht.

De familiebedrijven Van Camp Schoenen-Fashion-Outdoor uit Lunteren, Van Keeken Schoenen uit Alphen a/d Rijn, Van Lier Schoenen uit Belfeld, Van Schijndel Schoenen uit Hilversum en Snoeren Footfashion uit Teteringen, bundelen hun krachten. De betrouwbare garantie die deze ondernemers in hun winkel bieden, is nu ook online beschikbaar.

“Ons familiebedrijf bestaat al negentig jaar. We streven dan ook al negentig jaar elke dag naar schoenen van de hoogste kwaliteit en de beste persoonlijke aandacht. We staan niet stil, maar de wereld om ons heen ook niet. Wij krijgen in de winkel steeds vaker de vraag of we ook een webshop hebben, waar onze collectie alvast kan worden bekeken. Het werd daarom hoog tijd om mee te groeien. Aan jou de keus; kom je naar onze winkel om schoenen te zien, voelen en passen of bestel je ze liever online. Door onze krachten en collecties te bundelen vormen we samen een online platvorm, waarop de service en kwaliteit overeind blijft, zoals je dat van ons gewend bent.” – Roger van Lier

Kwaliteit, service en expertise. Online én bij jou in de buurt.
MisterMadame komt voort uit vijf familiebedrijven die een visie delen. Een goede schoen is belangrijk om gezond en prettig door het leven te gaan. Door de samengevoegde collecties, vind je bij MisterMadame een zeer breed assortiment van goede schoenen. Je kunt er terecht voor tientallen merken en honderden modellen van dames-, heren-, kinder-, wandel- en hardloopschoenen. Voor het hele gezin, voor iedere gelegenheid.

“Met MisterMadame staan we altijd voor je klaar, of je nu naar de winkel komt of liever online shopt. Dat vertrouwde gevoel creëren we zoals je gewend bent in onze winkel en nu ook online, door onze services op verschillende manieren aan te bieden. Heb je vragen of wil je persoonlijk advies? Dan kun je bellen, chatten en zelfs videobellen. Of je komt gezellig langs in onze winkel natuurlijk! Wat je ook nodig hebt, we zijn er voor je.” – Roger van Lier

 

Reacties

Cookieinstellingen