Lancering eigen modelijn: Het voelt alsof IK met de billen bloot ga

Foto: © Helemaal JIJ.

Helemaal JIJ – Ik heb er lang van gedroomd en nu wordt het werkelijkheid. Op 3 april lanceer ik mijn eigen modelijn, genaamd “IK”. In mijn winkel Helemaal JIJ, waar vooral de beste preloved kleding op basis van consignatie wordt verkocht, organiseren we die dag om 14.00 en 15.00 uur een modeshow. Hierin laten we zien dat tweedehands kleding bijzonder hip kan zijn en tonen we de collectie “IK’.  

Het klinkt nog een beetje decadent. Alhoewel de collectie bescheiden is; opvallend is die zeker. Deze lijn karakteriseert mijn persoonlijkheid en verklapt mijn afkomst.  Het voelt bijna alsof ik met de billen bloot ga. Ofschoon ik bijzonder trots ben op het resultaat, voelt het voor mij ook aan als spannend.  

In mijn voormalige winkel in Nijmegen ontving ik met regelmaat klanten die vroegen naar kleding die van mij was geweest. Bijna alles wat ik te koop aanbood, verkocht ik. Daar hoop ik nu natuurlijk ook op.  

Onderscheidend en kleurrijk
Het is een collectie voor vrouwen die zich graag vrouwelijk, onderscheidend en kleurrijk kleden. Van ieder item zijn er slechts 15 stuks gemaakt. Zo heeft de koper iets unieks in handen waardoor die onderscheidend kan blijven. 
 

Het hele productieproces vindt plaats op eigen bodem en  het atelier is zelfs gevestigd in Limburg. Het zijn mijn eigen vrienden, familie en kennissen die de collectie gaan showen. Geen fotomodellen en niet allemaal even ervaren. Maar gewoon spontane en heel diverse vrouwen. Zij symboliseren mensen zoals JIJ en IK. Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar de feedback die ik ga ontvangen. 

Show bijwonen
Wil jij één van de shows bijwonen? Dat kan. Aanmelden is niet verplicht. Maar doe je dat wel, dan ding je mee naar mooie kortingsbonnen die we op de dag zelf verloten. Stuur me daarvoor een mail naar
[email protected] en vermeld met wie je allemaal naar de show komt kijken. 

Kleding verkopen
Wil jij zelf ook jouw kleding verkopen? Kijk dan even op onze website
www.helemaaljij.com. Je verdient 40% van de omzet en dat is met name in deze tijd voor velen welkom. Bovendien lever je met het recyclen van jouw kleding een positieve bijdrage aan ons milieu.                   

Helemaal JIJ is gevestigd aan de Kwartelenmarkt 7 te Venlo. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-park Maasboulevard.  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen