Cadeauwinkel het Vlinderke: Landelijke producten voor een vriendelijke prijs

Foto: © Het Vlinderke.

Het Vlinderke in Boekend is een gezellige cadeauwinkel met woonaccessoires, brocante en landelijke decoraties, naast hun wisselend assortiment woonaccessoires hebben Carin en Paul ook een Bloemenkiosk met mooie, verse, snijbloemen en (perk)planten.

Het Vlinderke
Bij het Vlinderke zijn ze altijd op zoek naar woonaccessoires, brocante en landelijke decoraties om invulling te geven aan interieurwensen zodat jouw woongenot vergroot kan worden. De passie van Carin en Paul die resulteert in een prachtig assortiment dat ze graag aanbieden, of het nu om huiskamer, keuken, slaapkamer of badkamer ideeën gaat en dit uiteraard tegen schappelijke prijzen. Denk daarbij aan: unieke geschenk artikelen, houten accessoires, vlinders, metalen decoratie, woonaccessoires en meer.

Omdat ze bij het Vlinderke altijd weer proberen iets nieuws en unieks aan te bieden hebben ze bij het Vlinderke een wisselende voorraad. Naast het mooie, wisselende assortiment aan woondecoraties hebben ze onze bloemenkiosk aan huis in het buitengebied van het Noord Limburgse dorp Boekend.

Bloemenkiosk
In de bloemenkiosk bieden ze vele mooie bloemen en (perk)planten aan, bloemen vers uit de kas en volle grond, diverse soorten snijbloemen uit eigen kweek aangevuld met regionaal geteelde bloemen en planten zoals zonnebloemen.

Ook de Bloemenkiosk draagt uiteraard de naam “het Vlinderke” en is inmiddels een begrip bij de plaatselijke bevolking. Toeristen die de prachtige omgeving rondom Boekend en aangrenzende gemeente Peel en Maas bezoeken weten de bloemenkiosk ook te vinden. Is het niet voor een souvenir voor zichzelf dan voor de thuisblijvers die ze verblijden met bijvoorbeeld een vers boeket bloemen gecombineerd met een prachtige vaas uit het woonassortiment.

Online webshop
Naast de vele unieke geschenk artikelen, houten accessoires, vlinders, metalen decoratie, woonaccessoires en meer is het ook zeker de moeite waard om de website van het Vlinderke op je gemak te bekijken zodat je de sfeer kunt proeven. Liever persoonlijk een bezoekje aan de winkel en/of bloemenkiosk komen brengen, Carin en Paul verwelkomen je graag.

Bezoekadres
Sitterskampweg 156 – 5927NK Boekend / Venlo
Het Vlinderke is ook online te bezoeken en via Facebook, volg het Vlinderke en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Openingstijden
Cadeauwinkel het Vlinderke is elke maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag van geopend van 10.00 tot 17.00 uur
De bloemenkiosk van het Vlinderke is elke dag geopend van 9.00 tot 18 uur, betaling is in de bloemenkiosk contactloos.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen