2MoveMindful start vanaf oktober 2021 “Business Running Venlo”

Foto: © Persfoto - Hans Travelmarks.

Hardlopen is een laagdrempelige sport waarbij je naast sportief bezig zijn op een makkelijke manier contacten legt. Door te connecten, te verbinden en te leren van andere ondernemers (oa door pitchsessies en workshops) ontstaan er nieuwe kansen en mogelijkheden voor het vergroten van jouw business en zelfontwikkeling. Zo combineer jij als ondernemer jouw sportieve en zakelijke doelen en geef jij je gezondheid en business een positieve boost.Het gebruik van het indoor zwembad en een uitgebreid ontbijt na afloop maken dit unieke netwerkconcept compleet.

Voor wie is Business Running bedoeld?
Voor ondernemers, eigenaren en zzp’ers die 10-15 minuten kunnen hardlopen ongeacht het tempo/niveau. De trainingen zijn zo opgebouwd dat iedereen mee kan doen op zijn/haar niveau.

Wanneer wordt Business Running gegeven?
2 x per maand op donderdagmorgen van 07.00- 09.00 uur. (even weken). Hierin zit 1 uur training en genoeg ruimte om te netwerken.

Waar worden de trainingen gegeven?
De trainingen vinden plaats rondom natuurgebied het Zwart Water Venlo. Start is bij Rodan Zwemschool Noorderpoort 95 in Venlo

Wie geeft de trainingen?
De trainingen worden verzorgd door Hans Bierstekers, ervaren hardloop, trailruntrainer en verbinder met een groot netwerk.

Zijn de trainingen voor iedereen geschikt?
Als je 10 minuten kunt joggen op je eigen tempo, ben je welkom.

Wat zijn de kosten?
Het Business Running concept kan al vanaf €75 per maand en is ook nog eens (onder voorwaarden) fiscaal aftrekbaar.

Meedoen?
Kijk dan meteen op www.2MoveMindful.nl Vragen? Neem dan contact op met Hans Bierstekers van 2MoveMindful: [email protected] of 06-36443787

Reacties