“Beej Wim’s” Wim Do tekent voor keukens in Limburgs eerste Foodhall: MOUT.

Foto: © Beej Wim.

Nu het meeste sloopwerk achter de rug is mocht MOUT onlangs proosten op een bijzonder moment. “Beej Wim’s” Wim do tekende namelijk voor zijn eigen keukens in MOUT. Wim Do zal zorgen voor de Vietnamese keuken, gebaseerd op de kookkunsten van zijn moeder. Maar ook de Japanse keuken waar bekende sushi-variaties worden gecombineerd met gestoomde hapjes, Japanse snacks en natuurlijk Edamame boontjes.

De eerste Foodhall van Limburg
Van Limburg, of beter gezegd van Venlo en vooral voor Venlo. In hartje Venlo, het stedje van lol en plezeer, zal MOUT begin volgend jaar haar deuren openen. In het oude pand van het museum van Bommel van Dam worden nu de handen uit de mouwen gestoken om het pand om te toveren tot een verlenging van het Juliana park. Met een grote kas, die de verbindende factor is tussen de Foodhall en jawel hoor, een heuze lokale craft bierbrouwerij. Op deze plek kan er genoten worden van 8 verschillende keukens die de hele wereld vertegenwoordigen. Kies uit verschillende kleine gerechten, oftewel streetfood uit verschillende keukens en geniet van wat verschillende continenten te bieden hebben. Het mega assortiment aan sapjes, wijnen, koffies (mét taart) en bieren uit eigen brouwerij maakt het bezoek aan MOUT helemaal compleet!

Meer dan een Foodhall
MOUT combineert de service van een restaurant met de diversiteit van een foodhall: een groot assortiment aan wereldse gerechtjes, gewoon aan tafel te bestellen en geserveerd.

Bij MOUT is echt alles mogelijk; een date, een borrel met collega’s, taart met oma, een snelle hap, uren tafelen en flexwerken. Plof aan de grote tafel met familie of vrienden, of kies een van de intiemere settings in de grote kas. Een plek om te ontdekken en je thuis te voelen. MOUT is een plek voor iedereen op elk moment van de dag.

Over MOUT
MOUT Venlo is een initiatief van George Kroon, Teus Kroon en Jerry de Vries. Het voormalige museum van Bommel van Dam wordt as we speak omgetoverd tot een plek van en voor Venlo. Een plek waar men kan genieten van 8 unieke keukens, met streetfood van over de hele wereld en lokale bieren rechtstreeks uit de craft bierbrouwerij die in MOUT te vinden is. MOUT is zeven dagen per week geopend, er moet altijd wel een momentje te vinden zijn om even bij haar langs te gaan.

Voor meer informatie: www.moutvenlo.nl

Reacties