2B-Café gevestigd in 2 Brüder Venlo heeft haar deuren geopend!

Foto: © Cox en Co.

Cox & Co heeft afgelopen vrijdag haar nieuwste restaurant 2B-Café, gevestigd in 2 Brüder Venlo, geopend. Dit is een vernieuwd zelfbedieningsrestaurant waar gasten zich welkom voelen en terecht kunnen voor een stevig ontbijt, verrassende lunch of een lekker kopje koffie. Wie het restaurant binnenstapt wordt warm onthaald in een sfeervolle setting. Het restaurant is de ideale plek om even te ontspannen voor, tijdens of na een bezoek aan supermarkt 2 Brüder en de binnenstad van Venlo.

Daarnaast wordt er aan de andere kant van de supermarkt een 2B-Café Kiosk geopend. Hier wordt een ruim assortiment aan ‘to go’ producten verkocht, helemaal afgestemd op het seizoen.

Begin 2019 is het restaurant volledig vernieuwd door 2 Brüder. Cox & Co staat te trappelen om weer vele gasten te mogen ontvangen. Sanne Cox, 4e generatie bij Cox & Co vertelt: “enthousiast starten we met dit nieuwe avontuur, we zijn heel blij terug te zijn in het mooie Venlo”.

Werken bij 2B-Café en 2B-Café Kiosk
Met de opening van 2B-Café en 2B-Café Kiosk wordt er ook direct gezocht naar nieuwe collega’s! Cox & Co is op zoek naar verschillende horecamedewerkers die het team van 2B-Café willen komen versterken. Geïnteresseerd of meer informatie? Bekijk hier de vacatures!

Maak (opnieuw) kennis met Cox & Co
Met horecagelegenheden op het Retailpark, Huis & Tuinboulevards, het Kazerneplein en de Roermondse binnenstad ervaren jaarlijks vele honderdduizenden mensen de service, gastvrijheid en kwaliteit van Cox & Co. Niet alleen binnen Roermond is Cox & Co een begrip. Ook in Heerlen en Geleen timmert Cox & Co hard aan de weg. Met de opening van 2B-Café in Venlo, keert Cox & Co weer terug in Venlo. We hopen iedereen snel te mogen ontvangen!

Reacties