JUBILEUM | PINOK bestaat 9 september maar liefst 50 jaar!

Foto: PINOK.

PINOK begon in 1971 met kleding voor kids en teens. Uiteindelijk is deze mooie winkel uitgegroeid tot een exclusieve mode boutique met luxe internationale en nationale modemerken. Gericht op dames, met een luxueus assortiment aan de mooiste essentials in kleding, schoenen, handtassen en accessoires. Tevens heeft PINOK tegenwoordig een uitgebreide webwinkel waar je 24/7 online bestellingen kan plaatsen. Deze groeit explosief!

Op donderdag 9 september bestaat PINOK maar liefst 50 jaar! Op zaterdag 11 september vieren wij dit prachtige jubileum.

Om deze fantastische mijlpaal samen met jullie te vieren heten we iedereen van harte welkom bij PINOK, Gasthuisstraat 28 te Venlo vanaf 10.00 uur t/m 17.00 uur.

Tijdens deze bijzondere dag geven wij een luxe goodie-bag uit en werven we een mooi geldbedrag voor het goede doel Save The Children.

Uiteraard vieren wij deze dag volgens de richtlijnen van het RIVM.

Goodie-bag
Als dank voor al het support van haar klanten deelt PINOK die dag een goodie-bag uit met daarin een prachtige portemonnee van het Scandinavische high fashion label By Malene Birger.

Om een steentje bij te dragen aan 100% slaafvrije chocolade zit er een custom-made PINOK Tony Chocolonely reep in de goodie-bag.

Op dit moment is er Illegale kinderarbeid en moderne slavernij op cacaoplantages in West-Afrika. Ze geven het voorbeeld en laten zien dat chocolade maken anders kan in de manier waarop ze zakendoen met cacaoboeren.

Save The Children
PINOK zamelt op deze dag geld in voor het goede doel: Save The Children.
Save the Children zet alles op alles om het leven van kinderen te verbeteren. Als grootste onafhankelijke kinderrechtenorganisatie ter wereld geven zij kinderen een gezonde start en de kans om te leren. En ze beschermen kinderen tegen misbruik, verwaarlozing en uitbuiting. Draag zelf je steentje bij en doneer in de winkel.

See you there!

PINOK
Gasthuisstraat 28, 5911JK, Venlo

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: 13:00-17:00

Reacties