Adverteren op Venlo Nieuws? Met het oog op de lange termijn…

Foto: Nieuws.nl

Venlo nieuws trekt elke dag meer lezers op haar nieuwssite. Onderzoekers zien het bereik sinds de corona uitbraak van nieuwswebsites en met name lokale nieuwssites duidelijk toenemen. Online adverteren is helemaal van nu! Door thuisisolaties, annuleringen van grote evenementen en beperkte opening van de horeca is het online gedrag onder de bevolking enorm toe genomen. 

Ook Venlo.nieuws.nl kende de afgelopen maanden een recorddrukte.

Goed om te weten
Venlo.Nieuws biedt de mogelijkheid om, op diverse in het oog springende posities op de nieuwspagina, uw bedrijf tegen een aantrekkelijk tarief te promoten. Onze website is ‘responsive’, dit betekend dat hij goed te zien is op zowel PC, Ipad en je mobiel. Dus is uw advertentie niet te missen. In 2020 hebben we meer 2.628.310 paginabezoeken gehad op onze website! Dit zijn er ruim 2.6 miljoen! (peildatum 31 december 2020)

Groei in 2021 enorm
Deze enorme groei zet door in 2021. In de eerste vier maanden van 2021 (januari tot en met april) hebben we al 1.341.597 paginabezoeken op Venlo Nieuws gehad. Dit is al ruim 50 % van het totaal over 2020. Als we deze groei voortzetten halen we de 4 miljoen paginabezoeken dit jaar.
Bezoekers zijn gemiddeld 1.42 minuut op onze pagina, voldoende tijd om uw advertentie te zien.

Adverteren
Wilt u de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten? Dan is dit het moment! Zorg ervoor dat uw bedrijf in beeld blijft tijdens deze (corona)periode, om zo ook bij uw consumenten onder de aandacht te blijven. Nu adverteren betekent ná de crisis een voorsprong op uw concurrent.

Wij bespreken graag met u hoe u optimaal kunt adverteren op lokaal niveau tegen een concurrerende prijs!

Salesmanager Leo Christiaens – Nieuws.nl
Via email: [email protected]
Telefonisch: 06-11087527

Reacties