Coppus Carwash verstopt zaterdagnacht 50 paasverrassingen in Venlo Centrum

Foto: © Coppus Carwash.

Zoeken, zoeken, zoeken…

In de nacht van 3 op 4 april verstopt Coppus Carwash 50 paasverrassingen in de Venlose binnenstad! De gelukkige vinders kunnen zich hiermee op de eerste en tweede paasdag melden bij Coppus Carwash aan de A. van Leeuwenhoekstraat 9 in Venlo.

De paasverrassing bestaat uit gratis wasbeurten of zelfs cadeaupassen met een waarde tot wel € 100,-. In deze tijd is een beetje afwisseling altijd welkom”, vertelt Stijn Coppus, eigenaar van Coppus Carwash. Stijn Coppus, 25 jaar jong, is een lokale ondernemer die in oktober 2020 zijn carwash geopend heeft. “Een droom die is uitgekomen”, aldus Coppus. Met deze eenmalige actie wil Coppus de Venlonaren op een ludieke manier kennis laten maken met de XL-wasstraat bij Trefcenter in Venlo.

Dat wordt op eerste paasdag vroeg uit de veren, naar de binnenstad van Venlo en zoeken, zoeken zoeken! Het belooft een mooi paasweekend te worden!

Over Coppus Carwash
Coppus Carwash is opgericht door de 25-jarige lokale ondernemer en doorzetter Stijn Coppus. De carwash is gestart in oktober 2020. Met veel gedrevenheid heft Stijn Coppus, samen met zijn enthousiaste team, al een grote klantenkring opgebouwd. Dit blijkt ook uit een hoge klantwaardering: 4.7/5”.

Coppus Carwash is de meest duurzame wasstraat van Noord-Limburg. Door de hoge capaciteit van 120 auto’s per uur zijn er nauwelijks wachttijden. Bovendien beschikt de carwash over een heus stofzuigerplein met 19 overdekte stofzuigplaatsen, gratis mattenborstelaars en staat er voor iedere klant een gratis kopje koffie klaar!

Reacties