Streekwinkel Het Vorst; Hét visitekaartje van de streek, verkoop van héérlijke asperges gestart!

Foto: © Het Vorst.

Streekwinkel Het Vorst is hét visitekaartje van de streek met verse groente, fruit, heerlijke vers bereide salades en delicatessen van een hoog niveau. Dat zie je niet alleen, maar dat proef je ook.

Alle producten komen uit de regio en veel groenten en fruitsoorten komen rechtstreeks vanaf de boer en tuinder in de winkel terecht. Verser kan bijna niet!

Het witte goud
De tijd van het witte goud is aangebroken! Als je een heerlijk bordje asperges of zachte aspergesoep gegeten hebt, dan weet je dat het voorjaar echt begonnen is. Vanaf heden kun je bij de streekwinkel heerlijke, dagverse asperges van eigen grond uit eigen kas kopen. Ze kunnen de asperges schillen waar je bij bent. In maart, april, mei en juni tijdens het aspergeseizoen is de streekwinkel ook op zondag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Alles voor een heerlijke aspergemaaltijd!
Krieltjes, ham, Hollandaisesaus, (scharrel)eieren, roomboter, zalm, wijn en een dessert. Ook heerlijke andere producten zoals aspergesalade, aspergewraps, aspergequiches en aspergekroketten.

Aspergepakketten
Je kunt het pakket aanvullen met een bijpassende wijn, een leuk receptenboekje, aspergeschaal, theedoek, dunschiller, servetten en een lekkere aspergesaus. Vele mogelijkheden om leuke cadeautjes te maken.

Waar de regio samenkomt
In de streekwinkel verkopen ze diverse soorten (seizoens-)groenten, fruit, nootjes, dressings, wijnen, porselein, verse sappen, zuivel, kaas, fruit op sap, olijfolie, kruiden, pasta’s, dessertsauzen, kookboekjes, messen, cadeaus, nootjes, chips, toastjes, eieren en jam. Wat lekker is, hoeft niet van ver te komen. Als je de lekkerste producten uit de regio op één plaats kunt kopen.

Ambachtelijke leveranciers
⦁ Vleesproducten van Slagerij Hamans uit Venlo
⦁ Wild- en kip producten van poelier Hendriks uit Venlo
⦁ Zuivel van Nu uit Velden
⦁ Zuivel en kaas van kaasboerderij Mertens uit Kessel
⦁ Honing uit Venlo
⦁ Likeur van slijterij Dielen uit Venlo
⦁ Likeur van de IJsvogel uit Arcen
⦁ Héérlijke wijnen, bitterballen en kroketten van Valuas (tevens glutenvrij)
⦁ Ambachtelijk ijs en bavarois van de Veldweide uit Kronenberg
⦁ Jam, marmelade en mayonaises van Eyserhalte
⦁ Chocolade van Rousseau Chocolade uit Venlo
⦁ Fruit van Aarts uit Lottum
⦁ Blauwe bessen uit America
⦁ Ruim 30 soorten héérlijke vruchtensappen
⦁ Ambachtelijke ingemaakte augurken

Cadeaupakketten
Uit het zeer uitgebreide assortiment streekproducten en delicatessen kan Het Vorst mooie en unieke cadeaupakketten samenstellen. Deze pakketten zijn de perfecte attentie voor elke gelegenheid: een verjaardagsfeestje, als er iemand geslaagd is of als bedankje. Een cadeaupakket is ook zeer geschikt voor je werknemers en/of relaties. Steeds vaker kiezen bedrijven en instellingen voor een cadeaupakket als relatiegeschenk, kerstpakket of afscheidscadeau.
Het gemak en de feestelijke presentatie geven meestal de doorslag. Daarnaast bevat een cadeaupakket voor ieder wat wils, waardoor het altijd letterlijk en figuurlijk in de smaak zal vallen.
Stap binnen bij Het Vorst en verwen jezelf en je gasten met eerlijke, verse en ambachtelijke producten.

Adres streekwinkel
Vorstweg 53, 5941 NT Velden
Telefoon: 077 472 2436
Email: [email protected]

Openingstijden 
Dinsdag tot en met vrijdag 09.30 tot 17.30 uur.
Zaterdag 09.30 tot 16.00 uur.
Tijdens het aspergeseizoen, vanaf 14 maart, óók op zondag geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Reacties