Nieuw geopend in Venlo; Baby Spa World

Foto: © Baby Spa World.

Nieuw geopend in Venlo; Baby Spa World. De ultieme ervaring voor het hele gezin in Venlo! Bij Baby Spa World stimuleer je de ontwikkeling van je baby op een unieke, professionele en veilige manier. 

De eerste baby spa in Regio Venlo
Baby Spa World is de eerste in de regio, maar wat is een baby spa? In de spa dobbert je baby tijdens een sessie met een speciaal en veilig drijfbandje rond in een jacuzzi, dit wordt ook wel floaten genoemd. Na een float sessie van maximaal 30 minuten wordt jouw baby heerlijk gemasseerd en komt deze volledig tot rust. Een bezoek aan de baby spa is niet alleen ontspannen, maar heeft ook heel veel gezondheid voordelen. De voordelen van een hydrotherapie ( floaten ) is het versterken van het immuunsysteem. Het floaten kan een positief effect hebben op spijsverteringkanaal en verminderd krampjes.
De voordelen van een babymassage tijdens onze sessies zijn dat het de spierontwikkeling stimuleert, het versterk de band tussen ouder en de baby, verminderd krampjes en kan ook het slapen verbeteren.

De baden zijn chloorvrij en worden gevuld met gereinigd water, ook hebben de baden een speciaal ozon filter om het water te kunnen zuiveren. De baden worden na elk bezoek weer geleegd en grondig schoongemaakt . De temperatuur van de baden blijven tussen de 35 ° C en 37 ° C , dit word automatisch geregeld en is hierdoor altijd op de juiste temperatuur voor de baby’s

Baby Spa World en corona
Bij de Baby Spa World werken ze volgens de richtlijnen van RIVM en proberen ze zoveel mogelijk afstand te houden. Het contact tussen personeel en de bezoekers is minimaal, enkel wanneer ze de drijfbandjes omdoen. Uiteraard worden de handen gedesinfecteerd, geldt er een mondkapjes plicht en mogen er maximaal 2 bezoekers per reservering komen.

Waarom ben je een baby spa begonnen?
‘Destijds toen mijn dochter nog jong was, hebben wij een aantal keer een bezoekje genomen aan een baby spa. Het enige nadeel was hierbij dat het niet in de buurt was, dit heeft mij aan het denken gezet. Een aantal maanden later heb ik besloten om in onze regio een eigen baby spa te openen. Het was vallen en opstaan, corona maakte de start van een onderneming niet makkelijker maar deze week zijn we geopend en hebben we de eerste klant(en) al mogen ontvangen.’

Meer weten
Meer weten of een bezoekje brengen aan de Baby Spa, bezoek dan de website en/of volg ze op Facebook. 

Reacties