Optiekketen Hans Anders verhuist naar de Maasstraat

Foto: © Hans Anders.

Venlo – Optiekketen Hans Anders keert terug naar het Nederlandse deel van het stadshart in Venlo. Op donderdag 25 februari opent de brillenketen de deuren van een gloednieuwe winkel in de Maasstraat 40. De winkel aan de Lomstraat 41 sluit per 24 februari. Vanaf mei breidt Hans Anders de dienstverlening uit en kunnen klanten ook geholpen worden door een gediplomeerd audicien met hooradvies en hooroplossingen.

Het winkelteam is blij: “De locatie van onze nieuwe winkel voelt heel vertrouwd.

Tot 2013 zaten we in de Joodenstraat. Toen zijn we verhuisd naar de Lomstraat. En nu zijn we weer terug in het Nederlandse deel van het stadshart van Venlo. We zijn er heel trots op dat Hans Anders nu ook aanwezig is op de Maasboulevard, écht op een toplocatie. De winkel is prachtig geworden en ingericht volgens ons nieuwste winkelconcept. We kunnen nog meer Venlonaren in onze winkel helpen, want we hebben maar liefst 2 oogmeetruimtes. Bovendien is er parkeergelegenheid dichtbij, op 50 meter afstand. Dat zullen veel van onze klanten waarderen! We kijken ernaar uit om al onze klanten en nieuwsgierige bezoekers te ontvangen in onze nieuwe winkel.”

Collectie uitgebreid; meer dan 1000 brillen
De nieuwe winkel van Hans Anders heeft een oppervlakte van 127m2. Daardoor worden er nu meer dan 1000 brillen gepresenteerd. De collectie is uitgebreid met meer voordelige eigen merk monturen in alle stijlen. Maar ook met de nieuwste collecties bekende merken zowel voor brillen als zonnebrillen. Naast de vertrouwde topmerken zoals Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Lacoste en CK Jeans, zijn ook nieuwe merken toegevoegd. Zo biedt Hans Anders binnenkort ook de nieuwste collectie monturen aan van de populaire merken Levi’s en Longchamp.

Feestelijke openingsactie
Op 25 februari wordt de winkel feestelijk geopend met een aantrekkelijke prijsactie, 50% korting op een bril. Om iedereen goed maar zeker ook verantwoord te kunnen helpen, roept Hans Anders op om vooraf een afspraak te maken voor een oogmeting via hansanders.nl/afspraak. De openingsactie loopt extra lang, tot en met 11 maart 2021. Met het protocol en de hygiëne maatregelen die Hans Anders volgt, kan iedereen zo met een gerust gevoel komen winkelen. De openingstijden van deze nieuwe winkel zijn te vinden op hansanders.nl/winkels.

Reacties