Heropening AH: Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Venlo Zuid

Foto: v.l.n.r. supermarktmanager Carolien Dohmen en haar assistent Martijn Nooijen. Foto - Albert Heijn, Yasmin Hargreaves.

Gisteren ging de ingrijpend verbouwde Albert Heijn aan de Van Nijvenheimstraat 62 in Venlo weer open. De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. Je vindt er veel meer verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. De winkel heeft meer zelfscankassa’s en biedt voortaan ook een stomerijservice.

“Onze supermarkt is de eerste in Venlo met het allernieuwste concept”, zegt supermarktmanager Carolien Dohmen trots. “De winkel is modern en heel ruim van opzet. Ik ben blij met de eerste reacties van onze klanten. We krijgen veel complimenten over de bredere gangpaden, de overzichtelijke afdelingen en het grote versaanbod. Ook vinden zij het prettig dat de gemoedelijkheid van vóór de verbouwing is gebleven.”

Vers
Het enorme versaanbod zie je meteen al na binnenkomst van de winkel. Het ruime versplein biedt keuze uit heel veel groente en fruit. Dry misting, een systeem dat de groente en het fruit goed op temperatuur houdt, zorgt ervoor dat alles langer vers blijft. Carolien Dohmen: “Ook is er nu een citruspers waar je snel zelf versgeperste sinaasappelsap kunt tappen.” Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Bij de bakkerij komen verschillende soorten brood en broodjes uit eigen oven. Ook zijn er allerlei taarten, gebakjes, koek en chocolade.

Innovaties
De verbouwde winkel heeft diverse nieuwe innovaties. Grote beeldschermen door de hele winkel geven informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. “Er is meer betaalgemak want, naast diverse gewone kassa’s, zijn er nu ook zes zelfscankassa’s. Daar kun je met de handscanner afrekenen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Van Nijvenheimstraat 62 in Venlo Zuid is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur en zondag van 9:00 tot 19:00 uur. Parkeren kan voor de deur; twee uur gratis met de blauwe parkeerschijf.

Reacties