Coronatest op locatie; MaxProMed komt naar uw bedrijf toe!

Foto: ©MaxProMed.

BELFELD – De commerciële teststraat van MaxProMed, aan Blauwwater 12b in Belfeld, gaat nu ook PCR testen-gebruiken. PCR (Polymerase Chain Reaction) is heel nauwkeurig, maar het duurt iets langer tot de uitslag er is.

Naast de Antigeen sneltest die MaxProMed al langer gebruikte maken ze nu ook gebruik van PCR testen. Hierdoor kunnen mensen die op reis gaan ook snel terecht voor een reis certificaat. Naast de welbekende keel en neus swab biedt MaxProMed ook de mogelijkheid om u te laten testen via speeksel, wat ideaal is voor mensen die een hekel hebben aan de swabs in de neus en keel.

De PCR test is een polymere chain reaction -test. De test wordt gebruikt om aan te tonen of iemand het coronavirus (SARS-CoV-2) bij zich draagt. Deze PCR testen zijn dezelfde die door de GGD gebruikt worden, met het kleine verschil dat MaxProMed de mogelijkheid heeft om internationale reis certificaten uit te geven, en dat u sneller de uitslag heeft. Wanneer u zich in de ochtend laat testen heeft u namelijk dezelfde avond nog de uitslag en uw (reis)certificaat.

Reis certificaten zijn bij MaxProMed ook te verkrijgen bij Antigeen testen, met het kleine verschil dat voor sommige landen een Antigeen test niet voldoende is. Met deze door de overheid goedgekeurde PCR testen wordt een stukje genetisch materiaal, dat verkregen wordt uit een keel- en neusswab, sterk vermenigvuldigd om aan te tonen of het virus aanwezig is. Vrij uniek is dat naast deze keel en neus swab, die door veel mensen als onprettig wordt ervaren, MaxProMed ook de mogelijkheid biedt om u te laten testen via speeksel. Deze PCR test via speeksel is net zo betrouwbaar, en is ideaal voor mensen die een hekel hebben aan de swabs in de neus en keel.

Daarnaast kunnen mensen zonder klachten zich eveneens laten testen. (Snel)testen kunnen goed helpen het coronavirus te bestrijden en het maatschappelijk en economisch verkeer beter op gang te houden. Sneltesten is tevens mogelijk op uw eigen locatie.

Roche
MaxProMed werkt samen met farmaceut Roche, die ook samen met het ministerie van VWS, het RIVM, microbiologen, artsen en verpleegkundigen de strijd tegen corona heeft aangebonden.

Goedkoop
De sneltesten van Roche die ze gebruiken zijn zeer betrouwbaar: 98,4 procent, en zijn betrouwbaarder dan de Abbott test die door de meeste (snel)teststraten worden gebruikt. De testen identificeren infecties ook in milde en zelfs asymptomatische gevallen. En ook heel belangrijk: MaxPromed werk alleen met geregistreerde zorgprofessionals onder supervisie van een arts.

Sneltesten op locatie
MaxProMed stuurt hun beste zorgprofessionals naar uw organisatie om zo snel mogelijk de door de overheid goedgekeurde corona sneltesten uit te voeren. Veel organisaties hebben de behoefte om hun personeel te testen, bijvoorbeeld wanneer een collega in quarantaine gaat. MaxProMed zorgt ervoor dat de andere collega’s veilig blijven, door corona zowel voor als na het optreden van symptomen op uw locatie te identificeren.

Voordelen van de COVID-19 sneltesten (op locatie) zijn

  • Door de overheid goedgekeurde testen – Roche testen met een betrouwbaarheid van 98,4%;
  • Lage prijzen (Goedkoopste uit de regio);
  • Resultaten binnen 15 minuten;
  • Binnen 4 uur  met zorgprofessionals aanwezig op uw locatie!;
  • In samenwerking met de GGD, en volgens de richtlijnen van GGD en het RIVM;
  • MaxProMed werkt alleen met gecertificeerde zorgprofessionals.

De teststraat is uitstekend bereikbaar via de A73. Het maken van een afspraak om de teststraat te bezoeken of voor het testen op uw locatie doet u via het telefoonnummer 06-46.62.66.13. Meer informatie is ook te vinden op de website.

Reacties