Blerickenaar brengt Jobi Satésaus op de markt

Foto: © Jobi Satesaus.

Jos Bos (24) uit Blerick is enige tijd bezig met het opzetten van een onderneming. Na maanden van voorbereiding en vooral hard werken is sinds een week de Jobi satésaus in de verkoop.

Bos die eerder in het nieuws kwam vanwege het opzetten van een voetbalteam in Zuid-Afrika is de bedenker van de Jobi satésaus.
Een aantal jaren geleden vond Bos tijdens het opruimen van de de zolder een oude foto met op de achterkant een recept voor het zelf bereiden van een satésaus. De saus viel zo in de smaak dat het sinds een week te koop is.

Volgens vele onderzoeken scoorden de satésaus in bakjes vaak onvoldoende en kwam de zelfgemaakte satésaus naar voren als de lekkerste. Bos omschrijft de satésaus van hem als een saus gebaseerd op een huisgemaakt recept. Tevens is deze saus ten opzichte van andere satésauzen lager in calorieën en lager in vetten.

Sinds een week is de lekkerste satésaus dus afkomstig van een Blerickenaar. De saus is te koop bij enkele supermarkten en het VVV-kantoor in het centrum van Venlo op de klaasstraat. Tevens is de saus ook te bestellen via www.jobisate.nl

Reacties