Nieuwe Coronateststraat in Belfeld

Foto: © MaxProMed.

MaxProMed opent maandag een nieuwe Corona snelteststraat in Belfeld (Blauwwater 12b). Momenteel voert het bedrijf al coronatesten uit op locatie bij bedrijven en in aanvulling hierop komt er een drive-through teststraat.

Deze snelteststraat staat onder medisch toezicht van een BIG geregistreerd arts en wordt er enkel gewerkt met BIG geregistreerde zorgprofessionals. Dit alles volgens de regels van de GGD en het RIVM.

Wie zich wil laten testen is slechts 74 euro (ex btw) kwijt, hiermee is het de goedkoopste teststraat in Limburg. MaxProMed gebruikt door de overheid gevalideerde sneltesten (Abbott) waar men binnen een kwartier de uitslag van krijgt.

Het team achter MaxProMed geeft aan dat dit voor bedrijven en particulieren uit de regio een uitkomst biedt, aangezien deze teststraat veel voordelen heeft

  • Goed bereikbaar (via de A73, vanaf Roermond (15 minuten) en vanaf Venlo (10 minuten)).
  • Goedkoop, zowel op locatie als in de teststraat (slechts 74 euro ex. Btw)
  • Snel een uitslag, aangezien ze binnen 15 minuten de uitslagen doorsturen, en op locatie binnen 4 uur nadat u een test heeft afgenomen.
  • Een zeer hoge betrouwbaarheid (97,9% (Specificiteit 99,8%).
  • Mensen kunnen zelfs langskomen zonder een afspraak te maken!
  • Testen die zijn goedgekeurd door de overheid, en uitgevoerd door geregistreerde zorgprofessionals.

Ruime ervaring en alle dagen geopend
Tijdens de eerste golf van corona vormde het team van MaxProMed een consortium van leveranciers van Personal Protection Equipment (PPE). Op deze manier hebben ze de Europese regeringen ondersteund met de bevoorrading van PPE. Na de focus op PPE tijdens de eerste golf, zijn ze zich nu gaan richten op de corona sneltesten. Na veel testen bij bedrijven te hebben uitgevoerd starten ze nu met een eigen teststraat in Belfeld waar ze hun klanten ook van officiële certificaten voorzien. Deze teststraat is 7 dagen per week geopend, u kunt langs komen met of zonder afspraak en met of zonder klachten. Daarnaast werken ze met door de overheid gevalideerde “Abbott” testen, die een betrouwbaarheid hebben van 97,9% (Specificiteit 99,8%).

Afspraak maken
Indien u ook gebruik wilt maken van de diensten van MaxProMed kunt u langsgaan bij de teststraat op Blauwwater 12B in Belfeld, met of zonder afspraak. Het maken van een afspraak doet u via 06-46626613.

Reacties