Mengelers Lexus Sittard opent Lexus Pop-Up Store in Venlo

Foto: © Lexus Sittard.

Op 28 november 2020 opent Mengelers Lexus Sittard de deuren van zijn eerste tijdelijke Lexus Pop-Up Store in het pand van Mengelers Automotive Venlo. Met deze nieuwe stap willen ze het verzorgingsgebied ‘Limburg’ nog beter bedienen.

Mengelers Lexus Sittard is al jaren het vertrouwde Lexus adres voor Limburg en ver daarbuiten. Dit jaar vieren zij zelfs het 15-jarig bestaan, reden genoeg om iets bijzonders te doen. ‘Met de opening van een Pop-Up Store in Venlo, willen wij nog meer aandacht geven aan het rayon Noord-Limburg. Voor de (potentiële) klanten in dit gebied is er vanaf 28 november dus een Lexus contactpunt dicht in de buurt.’ zegt Bert Schurgers, directeur Mengelers Lexus Sittard.

Het huiselijke gevoel van Lexus in Venlo
Ondanks dat de Lexus Pop-Up Store een kleinere vestiging is dan de vestiging in Sittard, is de luxe uitstraling meer dan aanwezig. De huiselijke sfeer die u in Mengelers Lexus Sittard voelt, is dan ook te voelen in Venlo. In alle aspecten in de vestiging zult u kennismaken met het Lexus gevoel ‘Experience Amazing’ en ‘Omotenashi (pure gastvrijheid)’.

Jong gebruikte Lexus
In Venlo kunt u kennismaken met een selectie van luxe jong gebruikte Lexus occasions. Hiervan draagt een groot gedeelte van deze auto’s het label ‘Lexus Select’. Dit label wordt enkel toegekend aan jong gebruikte Lexus occasions die aan een aantal criteria’s voldoen zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Alle Lexus auto’s met het ‘Lexus Select’ label hebben 24 maanden garantie.

100% elektrisch, de Lexus UX 300e
Naast een aanbod aan jong gebruikte occasions krijgt u in Venlo ook de mogelijkheid om kennis te maken met de eerste elektrische telg van Lexus, de Lexus UX 300e. De eerste 100% elektrisch aangedreven Lexus SUV. Hier kunt u hem niet alleen vanbinnen en vanbuiten bekijken, maar u krijgt ook de kans om het elektrovermogen en de stilte van een elektrische Lexus op de weg te ervaren. Mengelers Lexus Sittard heeft nog 8 stuks beschikbaar die u dit jaar nog met 8% bijtelling kunt aanschaffen.

Ontdek de Lexus wereld in Venlo
De opening van de Lexus Pop-Up Store zal plaatsvinden op zaterdag 28 november vanaf 10.00 uur. Tijdens de opening zullen vanzelfsprekend alle coronamaatregelen (mondkapje, desinfectie, 1.5 meter etc.) in acht worden genomen zodat u in een veilige omgeving kennis kunt maken. Aanmelden voor de opening kan via www.mengelers.nl/lexus/popupstore. Let op: wegens coronamaatregelen geldt vol = vol. De Lexus Pop-Up Store is in hetzelfde pand gevestigd als Mengelers Automotive Venlo aan de Rudolf Dieselweg 28 te Venlo.

Reacties