Pepernoten bakken met Sint en Bakker Jos

Foto: © Maaspoort.

Venlo, vrijdag 13 november – Vanwege de aangescherpte maatregelen kunnen de Sinterklaasactiviteiten in De Maaspoort niet doorgaan. Als alternatief bieden ze de mogelijkheid om met Bakker Jos Lamers en Sinterklaas thuis pepernoten te bakken.

Een deel van de opbrengst van de pepernotenpakketjes gaat naar Stichting Kinderfeesten Venlo. En extra leuk: één van de pakketjes bevat een gouden ticket voor vier personen voor het Sinterklaasspektakel in 2021.

Sinterklaasactiviteit
Helaas moeten ook de jaarlijkse tradities in Nederland pas op de plaats maken vanwege de huidige maatregelen om het Coronavirus in te dammen. In het kader van omdenken werd vanuit De Maaspoort de samenwerking gezocht met de Venlose Banketbakkerij Lamers. Eventmanager Veronique Haenen: “Het zit in ons DNA om te denken in mogelijkheden. We hebben al jaren een goede samenwerking met Showorkest Harmonie Fortissimo en Stichting Kinderfeesten Venlo en vinden het dan ook erg jammer dat het Sinterklaasspektakel én het jaarlijkse moment na de intocht van de Sint in Venlo niet door kunnen gaan. Om de kinderen toch iets leuks te bieden, hebben we in samenwerking met Bakker Jos Lamers het pepernoten-bakpakket ontwikkeld.“

Stichting Kinderfeesten Venlo
Gasten die oorspronkelijk tickets hadden voor het Sinterklaasspektakel kregen als eerste de mogelijkheid om de pepernotenpakketjes te bestellen. Bij het pakketje zit een instructievideo van Sinterklaas en Bakker Jos Lamers. De pepernotenpakketjes zijn vanaf nu voor iedereen te bestellen via de website van De Maaspoort voor € 5,95 per stuk. Een deel van de opbrengst gaat naar Stichting Kinderfeesten Venlo. De pakketjes zijn ook te koop bij Banketbakkerij Lamers.

Reacties