Digendo is er voor de ondernemer!

Foto:

“Digendo, hoofdkantoor gevestigd in Helmond. Oprichters vader en zoon van Duijnhoven. De drijvende kracht achter dit bedrijf? Daisy Heijnen, wonend in de gemeente Venlo.

Met jarenlange ervaring in de horeca is de Venlose Daisy Heijnen geen onbekend gezicht. Mede door haar kennis in de ICT wereld is zij in deze bijzondere tijd een samenwerking aangegaan met digendo.

“Digendo is er voor de ondernemer, wij kijken en denken met u mee”

Met deze tekst gaat zij dagelijks op pad. Haar doel? Rust creëren voor de ondernemer door de systemen van digendo te delen. In tegenstelling tot de bekende grote namen in de thuisbezorg wereld staat bij digendo de ondernemer maar ook zijn klant/gast centraal.

Zij kunnen de juiste systemen aanbieden voor minder dan 50% van prijs welke deze grote namen aanbieden. Diverse bedrijven in Venlo werken al met onze systemen, denk hierbij aan o.a. Barry’s catering en Restaurant Chez l’Hêtre. Graag willen zij meer bedrijven helpen, vooral in deze bijzondere tijden.

Neem een kijkje op www.digendo.com en neem contact op voor meer informatie over websites, bestelsystemen, webshops, reserveringssystemen en nog veel meer!

Reacties