Familiebedrijf Severens Beveiliging B.V bestaat 40 jaar

Foto: https://www.severensbeveiliging.nl/

Het familiebedrijf Severens Beveiliging B.V bestaat deze maand 40 jaar, al 40 jaar leveren zij de beste kwaliteit en een uitstekkende service. 

Severens Beveiliging staat sinds de oprichting in 1980 voor de beste kwaliteit, goede service en meer preventie door het werken met politiehonden. Wat in het begin de opzet was, bewaking met diensthonden, is nog steeds één van de belangrijkste factoren. De honden, die vrijwel allemaal zelf afgericht zijn, zijn in het bezit van de certificaten politiehond en objectbewakingshond. Onze professioneel getrainde combinaties van geleiders met diensthonden worden ingezet ter beveiliging van: Beuren, calamiteiten, bedrijventerreinen, objectbewaking, surveillance en nog vele andere diensten.

Severens Beveiliging is al 40 jaar lang gespecialiseerd in bewaking van objecten. Dit in de ruimste zin van het woord, van woonhuis tot fabriek. Ook hier wordt meestal gebruik gemaakt van beveiliger met diensthond.

Als familiebedrijf zijn de lijnen niet alleen kort maar zelfs direct. Het sterke punt van Severens Beveiliging B.V. is dat het bedrijf al sinds 1980 kwaliteit en geen kwantiteit levert. Ook zijn door de diensten van Severens de misdrijven gedaald op o.a. de industrieterreinen Horst en Sevenum. Dit geheel tegen de landelijke trend in.

Bij de diensthonden voor politie, leger en vliegvelden kunnen we, ook in de Verenigde Staten, nauwelijks de vraag aan. U krijgt voor hetzelfde, of zelfs minder geld, minstens 100% meer beveiliging.

Adres
Blaktweg 87
5962 NG Melderslo
Website: www.severensbeveiliging.nl 

Telefoon
Kantoor: 077 – 398 33 22
Roald: 06 – 45 03 02 57
Angelique: 06 – 21 43 92 58
Frits: 06 – 40 41 83 04

E-mail
[email protected]

Reacties