Rouwcentrum Venlo-Blerick opent haar deuren voor uitvaartondernemers

Foto: © Petra Lenssen.

Rouwcentrum Venlo-Blerick aan de Ubroekweg Noord heeft haar deuren weer geopend voor rouwbezoeken, kleinschalige afscheidsdiensten en de verzorging van een overledene met nabestaanden. Het gemoderniseerde pand wordt verhuurd aan zelfstandige uitvaartondernemers door de familie Van der Laan, die zelf dertig jaar een begrafenisonderneming runden.

De uitvaartondernemer kan het pand volledig autonoom en op elk moment van de dag huren. Dit geeft de nabestaanden en de begrafenisondernemer de vrijheid om het afscheid volledig naar eigen wens in te vullen.

Het rouwcentrum aan de Ubroekweg in Blerick heeft een sfeervolle restyling ondergaan, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor nabestaanden en de uitvaartondernemer om hier een rouwbezoek of afscheidsdienst te verzorgen. “De ruime opzet van de rouwkamers, de zithoekjes en de ontvangstruimte bieden voldoende plek om ook met de huidige Corona-maatregelen voldoende ruimte te kunnen bieden voor stilte, bezinning en een bemoedigend of troostend gesprek” vertelt Linda Koppers – Van der Laan.

Wil je meer weten over Rouwcentrum Venlo-Blerick?  Neem dan een kijkje op: www.rouwcentrumvenlo-blerick.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen