Genomineerden ‘Leukste uitje van Limburg’ 2021 bekend

Foto: Genomineerden ‘Leukste uitje van Limburg’ 2021 bekend.

Twaalf uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Limburg 2021’. Een vakjury heeft de top 12 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen vanaf vandaag hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via www.anwb.nl/verkiezing

Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt.

De top 12 van genomineerde uitjes in Limburg (in willekeurige volgorde)
1.   Kasteeltuinen Arcen
2.   Continium Discovery Center
3.   Familiepark Mondo Verde
4.   Speelpark Klein Zwitserland
5.   Kasteelpark Born
6.   De grotten van Sint Pietersberg
7.   Zuid-Limburgse Stoomtrein Maatschappij
8.   Klimpark SnowWorld Landgraaf
9.   Brouwerijbezoek Alfa
10. Openlucht Museum de Locht
11.  Mind Mystery
12.  FEC Sevenum

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000. GaiaZoo en Attractiepark en Toverland zijn genomineerd namens Limburg.

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

Vakjury bestaat uit: Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl, Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids, Goof Lukken –Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences, Hans van Leeuwen – trendwatcher Pleisureworld, Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants en Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Dé plek binnen ANWB waar leden inspiratie opdoen voor een leuke dag uit in eigen land. Op www.anwb.nl/eropuit kunnen leden ook tickets voor de leukste uitjes met ANWB ledenvoordeel bestellen.

Reacties