SPIJS! DAGHAP op 8 en 9 augustus

Foto: ©SPIJS! Daghap.

SPIJS! Foodfestival en Venlose eetgelegenheden gaan gezamenlijk op 8 en 9 augustus a.s. het evenement SPIJS! Daghap opzetten.

In het weekend van 8 en 9 augustus gaan diverse restaurants in Venlo een streetfoodhap in de vorm van voorgerecht, handhap, hoofdmenu of nagerecht presenteren. Gerechten worden aangeprezen tot een bedrag van maximaal € 10,00 en maken in dit weekend deel uit van de bestaande menukaart, middels een door SPIJS! beschikbaar gestelde kaart. De variaties in gerechtkeuze worden onderling afgestemd zodat er een grote diversiteit ontstaat. Eetgelegenheden opereren binnen hun eigen mogelijkheden en openingstijden. De opbrengsten voor deze daghap zijn helemaal voor de horeca zelf, de communicatie wordt door de organisatie verzorgd.

De SPIJS! Daghap is alweer het vijfde onderdeel van SPIJS! Zomertour. Eerder acties waren de participatie in het televisieprogramma Venlo Kookt Door van Omroep Venlo, de SPIJS! Foodiebag, SPIJS! Foodtruck Drive Trough en de podcastserie Karrende Smaaknomaden. Het eigenlijke foodtruckevenement is gepland op 27 september aanstaande.

Geïnteresseerde eetgelegenheden kunnen zich aanmelden via [email protected]

Reacties