EP:Tummers & Whirlpool hebben op Basisschool ‘Mikado’ voor vrolijke gezichten gezorgd

Foto:

Na het succes bij basisschool de ‘Octopus’ hebben EP:Tummers & Whirlpool ook op Basisschool ‘Mikado’ en “de Bollenberg’ voor vrolijke gezichten gezorgd. 

De leerlingen van Basisschool ‘Mikado’ in Blerick en Basisschool ‘de Bollenberg’ in Maria- Hoop werden afgelopen week blij verrast met een bezoekje van EP:Tummers. De Limburgse elektrovakspecialzaak kwam namelijk langs om een gratis Whirlpool koelkast in een leuk jasje te leveren.

Leerlingen blijven gezien de huidige omstandigheden steeds vaker tijdens de middagpauze op school. Het aantal kinderen dat lunch meebrengt naar school is daardoor hoger dan voorheen, en zodoende werd het erg krap in de koelkast van de basisscholen. Gelukkig is er dankzij de extra koelkast die ze van EP:Tummers kregen nu meer dan voldoende plek beschikbaar gekomen. Alle leerlingen kunnen hun hapjes en drankjes perfect gekoeld bewaren.

Peter Engels, Filiaalleider van EP:Tummers Tegelen werd al door de kinderen opgewacht toen hij de nieuwe koelkast kwam afleveren op Basisschool Mikado in Blerick. Op basisschool de Bollenberg werd Fons Maassen, Filiaalleider EP:Tummers Echt wederom vrolijk onthaalt. De koelkasten hebben inmiddels een mooi plekje gekregen.

EP:Tummers is de grootste vakspeciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. Met 7 winkels in Limburg, een moderne webshop en een eigen bezorg-, installatie en reparatiedienst ontzorgen zij u altijd van A tot Z. EP:Tummers: daar word ik vrolijk van!

Reacties