Binnenspeeltuin Ballorig geopend: Vooraf reserveren verplicht

Foto: © Ballorig.

Indoor speelparadijs Ballorig opende op maandag 1 juni weer de deuren van bijna al haar vestigingen. Met aangepaste maatregelen past ook Ballorig zich aan aan het ‘nieuwe normaal’. Zomaar even een pretpark, dierentuin of speelparadijs binnenlopen is er bijna niet meer bij.

Om de 1,5 meter maatregel te waarborgen en om drukte te voorkomen werken bijna alle speeltuinen en attractieparken sinds kort met een maximale capaciteit. Zo ook de 39 vestigingen van Ballorig. Vooraf reserveren is sinds 1 juni verplicht en de dagen zijn ingedeeld in tijdsloten. “Aan het implementeren van de nieuwe regels ging weken van voorbereiding vooraf. We voerden doorlopend overleg met andere exploitanten uit de branche” aldus Algemeen Directeur Jeroen Horbach.

In de vestigingen worden bezoekers met posters en pijlen herinnerd aan het nieuwe beleid. Ook online worden de maatregelen uitgebreid toegelicht. “Met een speciale informatiepagina hopen we vragen van gasten zoveel mogelijk te beantwoorden. Deze situatie is nieuw voor ons allemaal en dat is dus best even wennen. Zowel voor onze gasten als onze medewerkers”. Ondanks de regels en daarmee het toezien op veiligheid en hygiëne staat speelplezier nog steeds voorop. “We vinden het heel belangrijk dat kinderen onbezorgd kunnen blijven spelen ondanks de maatregelen en dat verloopt tot nu toe gelukkig goed. Uit een klanttevredenheidsonderzoek na de eerste week blijkt dat klanten zeer tevreden zijn over de wijze waarop Ballorig weer open is.

Er worden nog steeds feestjes gevierd en met onze ontbijtdeal kunnen zelfs de vroegste vogels hun dag al lekker bij ons beginnen. Door de maximale capaciteit hebben bezoekers nu veel meer ruimte om te spelen en dat alleen is al een hele fijne ervaring”.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen